"Είμαστε έτοιμοι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στον όμιλο. Αντιλαμβανόμαστε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει να πάρουμε την πρώτη νίκη.

Οι οπαδοί παίζουν σημαντικό ρόλο για την ομάδα μας. Όταν είναι γεμάτο το γήπεδο ο κόσμος δίνει μία διαφορετική αύρα, ένα διαφορετικό επίπεδο στήριξης. Οι παίκτες παίζουν καλύτερα όταν νιώθουν τη στήριξη των οπαδών. Πιστεύω ότι αν το γήπεδο ήταν γεμάτο στα παιχνίδια με την Αλκμάαρ και τη Μακάμπι τότε θα ήταν περισσότερες οι ελπίδες μας για τη νίκη", τόνισε αρχικά ο Κουμίκοφ.

Ο 50χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στην έλλειψη επίσημων αγώνων που έχει η ομάδα του, καθώς έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, χωρίς ωστόσο να δείχνει προβληματισμένος, ενώ υποστήριξε πως οι καιρικές συνθήκες δεν είναι τόσο έντονες για να επηρεάσουν την έκβαση του παιχνιδιού.

"Δεν έχουμε επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας, ωστόσο διατηρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό με όποιον τρόπο μπορούμε, είτε με προπόνηση είτε με παιχνίδια. Νομίζω ότι τελικά αυτό δε θα μας επηρεάσει πολύ.

Σίγουρα ο καιρός εδώ είναι παρόμοιος με αυτόν στην Ολλανδία αλλά στην Ελλάδα είναι πιο ζεστός. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές φέτος το κρύο δεν είναι τόσο έντονο και γενικά νομίζω ότι δεν πρόκειται οι συνθήκες του καιρού να παίξουν τόσο σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Αν η θερμοκρασία ήταν στους -20 τότε αυτό μπορεί να επηρέαζε το παιχνίδι".