Οι πρωινές προπονήσεις καλά κρατούν, όμως το ίδιο κάνουν και τα μικροπροβλήματα που κάνουν την εμφάνισή τους μέρα με τη μέρα στο κλαμπ των Αρκάδων. Ο Χερόνιμο Μπαράλες συνεχίζει την αποθεραπεία του εντός των εγκαταστάσεων του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και αποτελεί τον βασικό πονοκέφαλο σχετικά με το πόσο έτοιμος θα είναι να αγωνιστεί στο ματς της Πέμπτης. Οι δύο προπονήσεις που απομένουν θα σβήσουν τα όποια ερωτηματικά υπάρχουν…

Ο Φερνάντο Ουσέρο ήταν ο δεύτερος που απουσίασε από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ο αρχηγός των Κιτρινομπλέ δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για προληπτικούς λόγους καθώς κάποιες ενοχλήσεις που έκαναν την εμφάνισή τους πρέπει να εξαλειφθούν με σωστό τρόπο και χωρίς πίεση. Πάντως, από την Τρίτη ο Ισπανός μέσος αναμένεται να προπονηθεί κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους.

Η αρχή της εβδομάδας έκρυβε ακόμη ένα απρόοπτο. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, στα παιχνίδια σε μικρό χώρο που είχαν ένταση και υψηλούς ρυθμούς, ο Δημήτρης Κουρμπέλης δέχτηκε ένα χτύπημα πάνω στη φάση και βγήκε εκτός, βάζοντας πάγο στο αριστερό πόδι. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία αποχώρησε για τα ενδότερα ώστε να δεχτεί τις περιποιήσεις του ιατρικού τιμ.

Στα αγωνιστικά, η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα, ασκήσεις ενδυνάμωσης και υψηλού βαθμού δυσκολίας τελειωμάτων. Στη συνέχεια, ο Στάικος Βεργέτης χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε τέσσερις ομάδες των έξι, οι οποίοι έπαιξαν εσωτερικό τουρνουά σε μικρό χώρο. Εκεί σημειώθηκαν και μερικά καταπληκτικά γκολ, ενώ είχαμε και δυνατά μαρκαρίσματα, αποδεικνύοντας έτσι τις κανονικές συνθήκες αγώνων κάτω από τις οποίες προετοιμάζεται η ομάδα.

Πηγή: arcadia-sports.gr