Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Tην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους έκανε σήμερα η ομάδα μας πριν από τον αγώνα της Πέμπτης στο Σαράγεβο με την FKSarajevo για τον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που αποτελείται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Νάστος, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Μπρίτο, Τάτος, Γκαρσία, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Φάμπιο, Παπασπύρος.

Ο Θεολόγου έχει σύσπαση στον προσαγωγό της τελευταίας στιγμής και αποκλείστηκε, όπως και ο Ούμπιντες (μαζί τους Εγκουέμ, Λημνιό) για τον οποίο κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρει την συμμετοχή του.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί με προορισμό την πρωτεύουσα της Βοσνίας με πτήση τσάρτερ στις 12.30.

Οι φίλαθλοι που θα συνοδέψουν την αποστολή παρακαλούνται να βρίσκονται στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 10.30. Η πτήση θα είναι με αεροπλάνο της AstraAirlinesενώ το checkInθα γίνει μπροστά από τα deck 4 και 5 του αεροδρομίου.

Το απόγευμα στις 19.30 τοπική ώρα (20.30 Ελλάδας) η ομάδα μας θα προπονηθεί στο «Asim Ferhatovic Hase Stadion». Μισή ώρα νωρίτερα θα γίνει συνέντευξη τύπου και θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του τύπου ο προπονητής Γιώργος Παράσχος και ο αρχηγός Βαγγέλης Νάστος."