Κάτω από διαφορετικές συνθήκες, αυτό το ιστορικό γεγονός θα έπρεπε να είχε γεμίσει χαρά τους φίλους της.

Δυστυχώς, οι πρόσφατες συνταρακτικές εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν στο επίκεντρό τους τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ. Τον Αχ. Μπέο, ο οποίος είναι προφυλακισμένος στο Αργος με ένα σωρό βαριές κατηγορίες στην πλάτη.

Πρόκειται για μια πραγματικότητα που έχει γεμίσει απόγνωση και έντονο προβληματισμό τους πολίτες της πόλης. Μια πόλη που διαχρονικά φημίζεται για τον πολιτισμό των κατοίκων της, για το επίπεδό τους, την ικανότητα να δημιουργούν και να προκόβουν σε όλα τα επίπεδα.

Ο Βόλος είναι μια πόλη ευρωπαϊκή, με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι μπροστά! Γιατί μπροστά είναι ο κόσμος της. Αυτός ο κόσμος, λοιπόν, καλείται τώρα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Να στηρίξει την ομάδα με όλες τις δυνάμεις του. Υλικά και ηθικά. Να σταθεί όρθιος ο Ολυμπιακός της πόλης.

Και να αποδειχτεί έτσι περίτρανα πως ο Βόλος δεν έχει ανάγκη από τον κάθε υπόδικο προφυλακισμένο για να καμαρώνει την ομάδα του εκεί που τη θέλει και της αξίζει! Στην προσπάθεια αυτή πρέπει να βοηθήσει και η πολιτεία, οι ευθύνες της οποίας είναι τεράστιες διαχρονικά, αφού άφησε ανθρώπους που έχουν άλλη αντίληψη για το ποδόσφαιρο να αλωνίζουν.

Πηγή: Εθνοσπόρ