Η ομάδα του Χένρικ Κλάουσεν προηγήθηκε με γκολ του Μεντί στο 18', ωστόσο ο Οτέσεν ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 18', ενώ στο 40' έκανε και το 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η Οντένσε απάντησε γρήγορα με τον Ουτάκα στο 63', ενώ στην συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως καμία τελικά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Από το σημερινό παιχνίδι, φάνηκε πως η Οντένσε έχει αρκετή καλή ανάπτυξη και γρήγορη κυκλοφορία μπάλας, αλλά και σημαντικά προβλήματα στην άμυνα. Δεν είναι τυχαίο πως και τα δύο γκολ της Κοπεγχάγης τα πέτυχε ο κεντρικός της αμυντικός, ο οποίος... ξεχάστηκε από τους αμυντικούς της αντιπάλου του Παναθηναϊκού.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως λ
ίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο Κλάουσεν έχασε με τραυματισμό τον μέσο Μοχάμεντ Τραορέ, που δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Τετάρτης με το “τριφύλλι”.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Νίλσον): Βίλαντ, Μπένγκτσον, Οτεσεν, Ζάνκα Γιόργκενσεν, Τόμσεν, Γκρίντχαϊμ, Κρίστενσεν (72' Αμπσαλόνσεν), Κλαούντεμιρ, Μπολάνιος (85' Τουτούς), Σαντίν (72' Νόρντσραντ), Ντιούφ

ΟΝΤΕΝΣΕ (Κλάουσεν): Βέσελς, Μεντί, Ρουούντ, Ρεγκίνιουσεν, Μέλερ Κρίστενσεν, Γιόχανσον, Αντρεάσεν, Γένσεν (64' Γκίσλασον), Ουτάκα, Καντρίι (90' Χεγκ)