Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Κοντρέρας:

Για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει: "Είχα ενοχλήσεις, αλλά ελπίζω ότι δεν είναι θλάση. Θα φανεί από τις εξετάσεις".

Για το τι πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς: "Σίγουρα, η Καρπάτι έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα και στα 90 λεπτά. Αυτό που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι να κοντρολάρει την κατάσταση για να πάρει αυτό που θέλει".

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να παίξει δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους ομίλους: "Σίγουρα είναι πολύ καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Η ομάδα δεν πρέπει να επαναπαυθεί, αντίθετα πρέπει να αντιμετωπίσει με την ίδια σοβαρότητα και τη ρεβάνς".

Για το αν πρέπει να περιμένουμε κάτι καλύτερο φέτος από τον ΠΑΟΚ, με βάση το καλό ξεκίνημα: "Εμείς πάντα δουλεύουμε για το καλό της ομάδας, αν φέτος ξεκινήσαμε με τρεις νίκες είναι πολύ καλό και προχωράμε".

Για την αδυναμία που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας: "Όταν κρατάς το μηδέν στην άμυνα είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα, η επίθεση της Καρπάτι έδειξε μια δύναμη, όμως, για θέματα τακτικής δεν είμαι ο αρμόδιος για να σας απαντήσω".