Δεν θα σχολιάσουμε, τουλάχιστον προς το παρόν, τη διαμάχη των οπαδών στις κερκίδες, τις φωτοβολίες, τα συνθήματα κατά των μετόχων, τα δακρυγόνα. Ούτε τα αγωνιστικά χάλια, ούτε τις επιλογές του Φερέιρα.

Θα σταθούμε στην κίνηση της κερκίδας (και δεν ήταν μόνο ένας μέρος της, αυτό των "σκληροπυρηνικών") να τα βάλει με έναν και μόνο παίκτη της ομάδας την ώρα που πρώτοι υπεύθυνοι για την όλη κατάσταση είναι ένα σωρό άλλοι παράγοντες.

Ναι φταίνε οι μέτοχοι, ναι φταίει η διοίκηση, ναι φταίει ο Γόντικας, ναι φταίει ο Φερέιρα, ναι φταίνε ΚΑΙ οι παίκτες για την κατάντια του Παναθηναϊκού. Ποιος αμφιβάλει;

Αλλά το να βγάζεις όλη την οργή σου για τα λάθη όλων αυτών σε έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή πάει πολύ. Δεν είναι ότι είναι μόνο ασύλληπτα άδικο. Είναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ!

Από ένα σημείο του αγώνα και μετά όποτε έπιανε την μπάλα ο Νίκος Σπυρόπουλος άκουγε τα εξ αμάξης. Η "γιούχα" πήγαινε σύννεφο και το αποκορύφωμα ήρθε όταν προς το τέλος του αγώνα άκουσε κι ένα τραγουδάκι για τη μητέρα του!

Μιλάμε για απόλυτα αρρωστημένες αντιδράσεις και καταστάσεις που έχουν ξεφύγει από τα πλαίσια της λογικής. Λες κι υπεύθυνος για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό είναι ο ...Σπυρόπουλος! Λες κι άμα φύγει ο συγκεκριμένος παίκτης όλα θα διορθωθούν!

Άντε να δούμε τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θα ακούσουμε σ' αυτόν τον Παναθηναϊκό...