Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του ΠΑΟΚ στον "Αθλητικό Μetropolis":

Για το αν είναι κουρασμένος: "Είμαι λίγο κουρασμένος, αλλά και πάρα πολύ χαρούμενος. Ακόμη, περιμένω να κάνουμε μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα και το Europa League"

Για αυτό που δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα γκολ για να προκριθεί: "Σε ένα έξυπνο παιχνίδι που κάναμε, πετύχαμε ένα γκολ σε ένα καίριο σημείο που μας έδωσε ηρεμία γιατί η Καρπάτι μας έκανε τη ζωή δύσκολη. Ευτυχώς το πετύχαμε και πήραμε την πρόκριση".

Για το αν ανησύχησαν από την απόδοση της Καρπάτι: "Η Καρπάτι ήταν πολύ καλή ομάδα, παίζανε και στη έδρα τους. Ευτυχώς αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση"

Για το αν ο στόχος στο Europa League είναι η πρόκριση στους "32": "Εννοείται ότι μας δίνεται ευκαιρία να κάνουμε μια καλή πορεία και αυτό είναι που θέλουμε".

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για την κλήρωση των ομίλων: "Περιμένω να δω την κλήρωση. Στο Europa League δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις μία ομάδα εύκολη η δύσκολη, απλά η ομάδα πρέπει να δείξει το καλό της πρόσωπο".

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την απόδοσή του και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ έκανε καλά παιχνίδια και πάνω απ' όλα που είμαι και εγώ μέλος της ομάδας. Περιμένω να κάνω περισσότερα".

Για τον αμυντικό ρόλο που έχει στην ομάδα: "Είναι διάφορες οι θέσεις που μπορεί να παίξει ένας παίκτης. Σε αυτήν τη θέση με χρειάζεται τώρα η ομάδα και εγώ είμαι στη διάθεση του προπονητή".

Για το πως έζησε τις στιγμές μετά την πρόκριση: "Περιμέναμε δύο ώρες για την πτήση μας. Ήμασταν πολύ ήρεμοι και χαρούμενοι από την πρόκριση και όταν ήρθαμε εδώ ο κόσμος μας έδειξε την αγάπη του και εξέφρασε τη χαρά του".

Για το αν περίμενε ο Μπαλάφας να πετύχει το γκολ της πρόκρισης: "Κάθε παίκτης στην ομάδα είναι έτοιμος να παίξει οποιαδήποτε στιγμή και ο Μπαλάφας το έδειξε αυτό και όχι μόνο με το γκολ που πέτυχε, αλλά με τη συνολική του παρουσία στον αγώνα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη: "Είμαστε έτοιμοι. Είχαμε μπροστά μας τέσσερις δύσκολους αγώνες, ερχόμασταν από μια δύσκολη προετοιμασία στην Ολλανδία και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος".