Κι όμως ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως ξεπέρασε αρκετά γρήγορα το σοκ του Ηρακλείου και κοίταξε στα ματς την αγγλική ομάδα που παρά τις πολλές της απουσίες, Τότεναμ ήταν και... Τότεναμ παραμένει! Όμως ποιος θα το περίμενε ότι οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι θα είχαν να αντιμετωπίσουν και κατά την διάρκεια του αγώνα και ένα... δεύτερο σοκ!

Αυτό με την φάση του... διπλού πέναλτι όπου το πρώτο μπήκε αλλά δεν μέτρησε και στην επανάληψη ο Λίνο το απώλεσε. Δεν είναι και μικρό πράγμα να το διαχειριστείς σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Έτσι σχεδόν μετά το πέναλτι όλο το υπόλοιπο του ημιχρόνου χάθηκε. Κι όμως ο «δικέφαλος του Βορρά» βρήκε πάλι δυνάμεις να το... παλέψει και το έκανε.

Αν όμως είσαι άτυχος από την αρχή, αυτή η γκίνια θα σε κυνηγάει ως το φινάλε και φάνηκε φυσικά στα... χασομέρια με το δοκάρι του Ίβιτς! Αν πριν το ματς... χάριζε κανείς ένα πόντο στον ΠΑΟΚ τότε ο Ζαγοράκης θα έπρεπε να πει και ευχαριστώ! Έτσι όμως όπως πήγε ο αγώνας η πικρή γεύση που έμεινε στο τέλος σε όλους αυτούς που για ακόμη μια φορά έκαναν sold out στην Τούμπα, είναι απολύτως δικαιολογημένη!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gazzetta.gr