Αυτά για να ξεμπερδεύουμε για το «γιατί και το διότι» του χθεσινού 2-2 στο Καζάν.

Απέναντι σε μια ομάδα άκρως ποιοτική, όπως η Ρούμπιν, ο «δικέφαλος» πήρε κεφάλι στο σκορ, βρέθηκε να χάνει και όμως κρατήθηκε στα πόδια του. Καθάρισε το μυαλό του από... βλαβερές σκέψεις και ξαναμπήκε στο ματς. Στο τέλος, δε, θα μπορούσε να αποχωρήσει και με ένα σούπερ διπλό.

Δεν φαίνεται να είναι τυχαίο. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό που βλέπουμε φέτος. Κάτι πρέπει να έχει κάνει ο Μπόλονι που έχει αλλάξει το... τσιπάκι στον εγκέφαλο της ομάδας. Χωρίς Σαλπιγγίδη και Πάμπλο Γκαρσία και με τον Βιεϊρίνια σε... χαμηλή πτήση, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως λειτουργεί σαν μηχανή.

Ναι, είχε πρόβλημα στη μεσαία γραμμή για να αναχαιτίσει τις επιθέσεις της Ρούμπιν που έρχονταν κατά κύματα, αλλά και αυτός όποτε μπορούσε (και το μπορούσε συχνά) έβγαινε στην κόντρα και δημιουργούσε κάμποσα προβλήματα στην ευπαθή άμυνα των αντιπάλων του.

Αλλη μια μεγάλη εμφάνιση από τον Αθανασιάδη (μυρίζεται το γκολ σε... μισή φάση), τον Ιβιτς, τον Κοντρέρας και τον Κρέσιτς. Αλλη μια ουσιαστική και ελπιδοφόρα εμφάνιση για ολόκληρη την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Πηγή: Goal