Αντίθετα, η απρόσμενη και λόγω της παρουσίας του αντιπάλου αλλά και της διακύμανσης του σκορ αποτυχία κόντρα στη Στουρμ, αποδείχτηκε καταστροφική για τη φετινή πορεία της Ενωσης στον όμιλο του Europa Leauge. Τα προβλήματα είναι πολλά. Εξίσου πολλές είναι και οι ελλείψεις που υπάρχουν στο ρόστερ, κάτι που κακά τα ψέματα προσγειώνει ανώμαλα όσους περιμένουν πορείες ανάλογες με το παρελθόν.

Ωστόσο ακόμη κι έτσι η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη απόψε στην παγωμένη Μόσχα να δώσει ακόμη έναν υπέρ πάντων αγώνα. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να αναφερθώ στα σενάρια της πρόκρισης. Είναι εξάλλου πάρα πολύ δύσκολο να γίνει ένα τέτοιο θαύμα στις μέρες μας. Το σίγουρο είναι ότι στην αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ ανεξάρτητα με το πόσους πόντους χρειάζεται για να έχει ελπίδες στη συνέχεια η ομάδα του Κωστένογλου καλείται να διασώσει ό,τι μπορεί από το βαρύτατα πληγωμένο ευρωπαϊκό γόητρο της.

Είναι ακόμη ένας «τελικός» σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα και σε μία από τις πιο περίεργες χρονικά στιγμές για την ομάδα. Ο Δικέφαλος με την αλλαγή προπονητή δεν άλλαξε τα πάντα. Εκανε όμως ένα πρώτο βήμα στο να απαντήσει σε όσους την είχαν ξεγραμμένη ακόμα και στο να διεκδικήσει κάποιους από τους στόχους που έχει κάθε σεζόν. Οπως πριν από λίγες ημέρες στο ντέρμπι έτσι και σήμερα πρέπει να φανεί ανταγωνιστική και να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της.

Κόντρα στα εμπόδια, αλλά και στον ίδιο της τον εαυτό. Μια ρεβάνς από τον καταστροφικό αποκλεισμό του ’98 τον οφείλει στην ιστορία...

Πηγή: Εξέδρα