Όσα αρνητικά στοιχεία κι αν είχε στο παιχνίδι του ο Αργεντινός, κανένας δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για το ότι δεν έστελνε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Για το ότι δεν ήταν στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή.

Παιχνίδι με παιχνίδι μάλιστα αυτό το πρόβλημα γίνεται όλο και πιο έντονο, αφού παρά το γεγονός ότι δημιουργούνται ευκαιρίες, δεν υπάρχει ο γκολτζής, ο οποίος θα βάλει το ...εύκολο γκολ. Αυτό "πληρώνει" η Ένωση και αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά στη Μόσχα. Ο Στίβ Μπέλεκ μόνο αδιάφορος δεν είναι στον αγωνιστικό χώρο. Τρέχει πολύ, διεκδικεί όλες τις φάσεις, είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά γκολτζής δεν είναι.

Τουλάχιστον αυτό μας έχει δείξει ως τώρα και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει προηγηθεί της Λοκομοτίβ στο τετ - α - τετ του Μπέλεκ και σε συνδυασμό με την πολύ καλή απόδοση που είχε στο α' ημίχρονο, ίσως παρακολουθούσαμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Κανένας δε μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα είχε φύγει από τη Ρωσία με θετικό αποτέλεσμα, αλλά η εξέλιξη σίγουρα δε θα ήταν η ίδια.

Μέχρι το 35ο λεπτό η ΑΕΚ στεκόταν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους. Το γκολ όμως που δέχθηκε, στο πρώτο λεπτό του β' ημιχρόνου, ήταν σε καθοριστικό σημείο και από τότε η εικόνα της ελληνικής ομάδας άλλαξε προς το χειρότερο. Ακόμα όμως και μετά το γκολ η ΑΕΚ θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά είπαμε... Όταν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες δεν είναι δυνατόν να έχεις απαιτήσεις για θετικό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση, αφού για ομάδες με το στυλ παιχνιδιού της Ένωσης, σ' αυτά τα παιχνίδια δεν παρουσιάζονται και πολλές ευκαιρίες.

Τελικά σκόρερ χρίστηκε για την ΑΕΚ ο Δημήτρης Σιαλμάς, ο οποίος ήρθε ξανά από τον πάγκο και την έβαλε για λίγο στη διεκδίκηση της νίκης. Το πιο σημαντικό όμως γι' αυτόν είναι ότι έδειξε στον Κωστένογλου ότι θα πρέπει να τον υπολογίζει περισσότερο, αφού διαθέτει ταχύτητα και είναι μέσα στις φάσεις για το γκολ. Εννοείται ότι μετά και την τρίτη διαδοχική ήττα στο Europa League, δεν υπάρχουν πια ελπίδες πρόκρισης (ακόμα και οι ...μαθηματικές είναι ελάχιστες) για τον δικέφαλο και πλέον όλο το βάρος θα πρέπει να "πέσει" στο πρωτάθλημα.

Πηγή: novasports.gr