Ο κ. Μπριν τόνισε ότι οι Σάμροκ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την φιλοξενία στην Τούμπα, κάτι το οποίο είχε μεταφερθεί και στους δύο εκπροσώπους που είχε στείλει η UEFA στη Θεσσαλονίκη.

Η διοίκηση του ιρλανδικού συλλόγου επανέλαβε τη θέση της ότι ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να είναι άριστη η φιλοξενία της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, μεριμνώντας ακόμη και για να βρεθούν μέσα μεταφοράς για τς ουκ ολίγες μετακινήσεις που χρεάστηκε να κάνουν, εν μέσω απεργιών των ΜΜΜ, μέσα στο διήμερο παραμονής τους στην Ελλάδα. Σύμφωνα με όσα τόνισε ο κ. Μπριν, οι αιτιάσεις του Ρίκετς προκαλούν έκπληξη και στους ίδιους τους ανθρώπους των Σάμροκ, που θα έχουν μία συζήτηση μαζί του αμέσως μετά τον αποψινό αγώνα με την Γκάλαγουεϊ για το πρωτάθλημα.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν τίθεται κανένα θέμα καταγγελίας από πλευράς τόσο των Σάμροκ, όσο και του ίδιου του παίκτη. Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία των ανθρώπων των δύο ομάδων εθίγη και η αναφορά του Ρίκετς στο μάτσο μπανάνες που βρήκε στα αποδυτήρια. "Τα φρούτα μας τα είχατε ζητήσει εσείς. Είναι δυνατό να λέγονται τέτοια πράγματα τώρα;" είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Σουντουλίδης.

Ένα ακόμη παράδοξο στα όσα λέει ο Ρίκετς είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι έγιναν διάφορες προωθητικές ενέργειες στον αγώνα κατά του ρατισμού, στον οποίο ήταν αφιερωμένη η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Αν είχε συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό η UEFA δεν θα το είχε αφήσει να περάσει απαρατήρητο.

Πηγή: sport24.gr