Μετά από πολλές ώρες ταλαιπωρίας η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε τελικά στην Ελλάδα λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα.

Παρά το προχωρημένο της ώρας περίπου 30 οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και αποθέωσαν τους "ερυθρόλευκους" για το μεγάλο "διπλό" στη Μόσχα κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν.

Την τιμητική τους είχαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε και από παίκτες οι Κάρολ, Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Μέλμπεργκ.

Μάλιστα, ο Σουηδός αμυντικός επέστρεψε κανονικά με την αποστολή της ομάδας, είχε το χαμόγελο στα χείλη, αλλά έδειχνε εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του.

Οι οπαδοί αγκάλιασαν και ζήτησαν αυτόγραφα από τους θριαμβευτές του "Λουζνίκι", ενώ φώναξαν και αρκετά συνθήματα. Αρκετός απλός κόσμος και υπάλληλοι του αεροδρομίου ζήτησαν και φωτογραφήθηκαν με τα αστέρια της ομάδας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν χαρούμενοι για τη μεγάλη επιτυχία, ωστόσο ήταν έκδηλη στα πρόσωπά τους η κούραση από την ταλαιπωρία του ταξιδιού.

Ένα από τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της άφιξης ήταν η παρουσία του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος συγκινημένος περίμενε υπομονετικά την αποστολή του Ολυμπιακού και μόλις αυτή έφθασε φιλούσε έναν έναν τους παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της ομάδας...