Ο ΠΑΟΚ, όμως, κατάφερε και σ’ αυτό το ματς που έγινε στην Ιταλία να αποδείξει ότι έχει ψηλώσει στην Ευρώπη. Δεν είναι σημαντικό αυτό;

Όχι μόνο πέρυσι, αλλά και φέτος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και περπατάει στο Εuropa League! Είναι σκληρός, δεν χάνει εύκολα, ενώ χτυπάει όλα τα παιχνίδια όπως μπορεί.

Ακόμα και στο ματς με την Ουντινέζε έδειξε ότι ξέρει να αμύνεται γερά, ενώ προς το τέλος προσπάθησε και να απειλήσει. Κι όλα αυτά ενώ παίζει με τόσες απουσίες, σε σχέση με πριν τις γιορτές. Και μόνο ότι έφυγαν Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, φτάνει και περισσεύει.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, κάτω από οποιοσδήποτε συνθήκες μπορεί και στέκεται στην Ευρώπη. Ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια είναι εξαιρετικός! Κερδίζει πόντους στην αγωνιστική του αξιοπιστία και τον σέβονται όλο και περισσότεροι.

Όπως είπαμε, όμως, ο Δικέφαλος θα πρέπει τώρα να μπορέσει να πάρει την πρόκριση σε ένα ματς που θα σπάει καρδιές στην Τούμπα. Και με τον κόσμο του να τα δίνει όλα, όπως έκανε απόψε στο παιχνίδι με την Ουντινέζε, όπου οι οπαδοί του Δικεφάλου έκλεψαν τις εντυπώσεις.