Έχει κι η υπερβολή τα όριά της... Είτε πρόκειται για το ένα άκρο, είτε για το άλλο. Ο ΠΑΟΚ απέσπασε 0-0 από την Ουντινέζε, σε ένα ματς που το "Φρίουλι" κατηφόριζε, όμως σύμφωνα με το κανάλι που έκανε τη μετάδοση δεν θα πρέπει να είναι και ιδιαίτερα …ευχαριστημένος!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, το συμπέρασμα που βγήκε από την μετάδοση ήταν ότι το τελικό αποτέλεσμα ευνοεί την ιταλική ομάδα, επειδή λέει θα πάει για δύο αποτελέσματα στην Τούμπα!

Το γεγονός δηλαδή ότι οι φιλοξενούμενοι κράτησαν ανέπαφη την εστία τους κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, δεν είναι σπουδαίο επίτευγμα; Θα έπρεπε να λήξει 0-1 ή και 0-2 για να πούμε ότι πήρε θετικό αποτέλεσμα ο Δικέφαλος του Βορρά; Ε, τότε δεν θα μιλούσαμε για καλό αποτέλεσμα, αλλά για σίγουρη πρόκριση.

Αν π.χ. το ματς γινόταν στην Τούμπα και έληγε 0-0 θα μας έλεγαν από τον ΑΝΤ1 ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πανηγυρίζει γιατί πάει στην Ιταλία για δύο αποτελέσματα; Ο παράγοντας έδρα δεν παίζει κανέναν ρόλο;

Είναι γνωστό ότι η ομάδα του Μπόλονι θεωρείται εξ αρχής το αουτσάιντερ για την πρόκριση. Το 0-0 στο "Φρίουλι" όμως και ειδικά με βάση την εικόνα του αγώνα, είναι ένα μεγάλο βήμα.

Τι περισσότερο να ζητούσε δηλαδή ο ΠΑΟΚ από το να του αρκεί μια απλή νίκη στην φλεγόμενη Τούμπα; Ας είμαστε σοβαροί... Οι πιθανότητες πρόκρισης έχουν φτάσει τουλάχιστον στο 50-50.