Για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στο "Φρίουλι" μίλησε ο Σπύρος Μηλιωρίδης. "Η βοήθεια όλων των παιδιών και την συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ μας βοήθησαν στο μέγιστο. Η ΠΑΕ είναι σε διαρκή επικονωνία με τα παιδιά που είναι στο δρόμο και ότι πρόβλημα παρουσιαστεί θέλουμε να το λύσουμε", δήλωσε το μέλος της διοίκησης και πρόσθεσε:

"Ηταν ανάλογο με το ματς με την Γκρασχόπερς, αλλά στο παιχνίδι με  την Ουντινέζε ταξίδεψαν περισσότεροι από την Ελλάδα. Ηταν 58 λεοφωρεία, χώρια τα ΙΧ και αυτούς που μετακινήθηκαν με αεροπλάνο".

Συνεχίζοντας είπε: "Στην σύσκεψη ο παρατηρητής της Ουέφα μας ρώτησε πόσος κόσμος περιμένουμε και είπαμε 5.500-6.000. Οι άνθρωποι της Ουντινέζε είπαν περίπου 4.000. Και είπε τότε μάλλον 'η Ουντινέζε είναι η φιλοξενούμενη'. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αφήσαν τον οβολό τους και στο γήπεδο έφτασαν δίχως προβλήματα. Η αντιμετώπιση από τους ανθρώπους της Ουντινέζε και την αστυνομία μας βοήθησε πολύ. Βοήθησε και ο Δήμος να μεταφερθούν οι οπαδοί μας".

Για το αν μεταφέρθηκε κάτι από τον παρατηρητή στην πλευρά του ΠΑΟΚ, ανέφερε: "Ο παρατηρητής μας είπε συγχαρητήρια. Ηταν μεγάλη μετακίνηση δίχως να έχουν γίνει ευτράπελα".

Πηγή: olapaok.gr