Οι μεν "ερυθρόλευκοι" μπορεί να κέρδισαν με σβηστές μηχανές τον Πανιώνιο, αλλά υπάρχουν θεματάκια για τον Βαλβέρδε. Στον Ολυμπιακό, δηλαδή, έχουν πλακώσει τραυματισμοί και ιώσεις.

Μπορεί ο Ιμπαγάσα να ήταν τιμωρημένος και να μην έπαιξε στο πρωτάθλημα (άρα και να ...ξεκουράστηκε), όμως ο Μοντέστο και ο Μιραλάς δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν, ενώ ο Μέλμπεργκ έμεινε έξω προληπτικά μετά το άσχημο ζτύπημα στο ματς με την Ρούμπιν. Συν, βέβαια, το χοντρό πρόβλημα που προέκυψε με τον Πάντελιτς.

Ξαφνικά, δηλαδή, προέκυψαν κάποια αγωνιστικά ζητήματα ετοιμότητας βασικών ποδοσφαιριστών για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα πρέπει να συνεχίσει με ανεβασμένες στροφές για να μην έχει τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις από την Ρούμπιν, που μπορεί να μην είναι στα καλύτερά της, όμως αν βρει ευκαιρία να χτυπήσει το παιχνίδι, θα το κάνει.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ παίζει συνέχεια με σχεδόν την ίδια ενδεκάδα. Και, μάλιστα, τόσο με την Ουντινέζε όσο και με τον Άρη, μπορεί να κράτησε τα μηδέν, όμως δεν έβαλε κιόλας κάποιο γκολ. Ναι, αλλά με τους Ιταλούς πρέπει να κερδίσει την Πέμπτη. Ο Μπόλονι, πάντως, δεν έχει την πολυτέλεια να βγάζει άσους από το μανίκι, δηλαδή από τον πάγκο. Είναι υποχρεωμένος να βάζει τους ίδιους και τους ίδιους.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, δίνουν δυο κρίσιμα ματς για την Ευρώπη, όμως όχι και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Οι ερυθρόλευκοι δεν κουράστηκαν με τον Πανιώνιο, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα παραταχθούν πλήρεις και σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν όσοι είναι γριπιασμένοι ή τραυματίες.

Και ο ΠΑΟΚ αν θα μπορέσει να βγάλει ένα ακόμα ματς με τους ίδιους ποδοσφαιριστές, αφού ήδη έχουν φορτωθεί αγώνες το τελευταίο διάστημα. Κι αν η Ρούμπιν δεν γεμίζει τόσο το μάτι αυτή την εποχή, η Ουντινέζε μπορεί να κάνει πιο εύκολα την ζημιά...