Κι ότι στο Φάληρο θα είναι και πιο έτοιμος ο προερχόμενος από τραυματισμό Κασάεφ, μεγάλο επιθετικό όπλο της Ρούμπιν. Και γενικά όλη η Ρούμπιν θα είναι πιο έτοιμη. Όχι πολύ πιο έτοιμη, αλλά πιο έτοιμη. Βρίσκεται σε τελικό στάδιο προετοιμασίας και εννιά ημέρες διαφορά δεν είναι λίγες.

Που θέλω να καταλήξω, σε συνδυασμό και με την απουσία του Χολέμπας, αλλά και του Μέγερι και του Ντιόγο; Πολύ απλά ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμη 90 λεπτά μάχης με τους Ρώσους. Δεν θα είναι τόσο εύκολα, όσο νομίζουν οι πολλοί. Η Ρούμπιν είναι πολύ καλύτερη ομάδα απ΄ ότι έδειξε την περασμένη Πέμπτη-για την ακρίβεια απ΄ ότι της επέτρεψε ο Ολυμπιακός να δείξει, σε σχέση και με την έλλειψη επίσημων αγώνων από πλευράς της.

Οι Ρώσοι πέρσι είχαν πάει για τη ρεβάνς με την Τβέντε στην Ολλανδία και στο 24’ κιόλας είχαν ισοφαρίσει το 0-2 του πρώτου αγώνα. Δηλαδή, προηγούνταν 2-0 στο 24 μέσα στην Ολλανδία… Η δε Τβέντε στάθηκε πολύ τυχερή που τους ισοφάρισε με ένα γκολ ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου (45) κι άλλο ένα από τα αποδυτήρια στο β΄ μέρος (47). Ειδάλλως θα είχε πολύ άσχημα ξεμπερδέματα.

Θα έρθει και στο Καραϊσκάκη η ρώσικη αρκούδα να πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της…Οι Ρώσοι για όσους δεν το ξέρουν παίζουν καλύτερα εκτός έδρας, γιατί μαζεύονται πίσω και φεύγουν καλά στην κόντρα με τους πολύ γρήγορους παίκτες τους.

Κι έτσι όπως πήγε το πράγμα, για τον Ολυμπιακό θα είναι τρομερή αποτυχία ο αποκλεισμός, μετά το διπλό του στη Ρωσία. Και τρομερή επιτυχία για τη Ρούμπιν.

Εγώ δε, δεν ξεχνάω ότι τη μόνη άλλη φορά που ο Ολυμπιακός έπαιξε με ρώσικη ομάδα στην Ευρώπη, είχε νίκη στη Μόσχα 2-1 επί της Ντινάμο και ήττα 0-2 μέσα στο Καραϊσκάκη. Κι αποκλεισμό…

Βέβαια, τότε ήταν οι Ρώσοι που είχαν κερδίσει το πρώτο παιχνίδι, κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό. Αλλά να με θυμηθείτε ότι η ρεβάνς θα είναι ίσως πιο δύσκολη για τον Ολυμπιακό από το πρώτο παιχνίδι…

Πηγή: Sportfm.gr