Είναι λογικό στον ΑΝΤ1 να έχουν πελαγώσει και μόνο με την σκέψη ότι αύριο μπορεί να χρειαστεί παράλληλη μετάδοση, δεδομένου ότι ανάμεσα στα ματς ΠΑΟΚ - Ουντινέζε και Ολυμπιακός - Ρούμπιν μεσολαβούν μόνο μερικά λεπτά (στις 20:00 αρχίζει αυτό της Τούμπας, στις 22:05 εκείνο του "Καραϊσκάκη").

Το σκέφτεστε ένα πιθανό ΠΑΟΚ - Ουντινέζε 0-0; Παράταση και ίσως πέναλτι. Τι σημαίνει αυτό; Πάει το α’ ημίχρονο στο Ολυμπιακός - Ρούμπιν. Τι να πρωτοδείξει ο ΑΝΤ1; Την ώρα που θα ξεκινάει η παράταση στην Τούμπα θα αρχίζει και το ματς στο "Καραϊσκάκη". Και πώς θα γίνεται η παράλληλη μετάδοση; Με μια μεγάλη οθόνη και μια άλλη μικρή ένθετη; Μα είναι δυνατόν; Αυτά είναι... προπολεμικά.

Ένας θεός, λοιπόν, ξέρει τι μπινελίκια θα πέσουν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Κι από τους ΠΑΟΚτσήδες κι από τους Ολυμπιακούς. Χαμός θα γίνει. Και στο κανάλι προσεύχονται από τώρα, όπως είναι λογικό, να μην έρθει 0-0 το ΠΑΟΚ - Ουντινέζε.

Η UEFA θα έπρεπε να έχει προνοήσει και τα ματς να έχουν τουλάχιστον τρεις ώρες διαφορά κι όχι το ένα να ξεκινάει στις 20:00 και το άλλο στις 22:05.

Όπως κανόνισε, δηλαδή, να παίξει η Σίτι Τετάρτη και η Γιουνάιτεντ Πέμπτη, έτσι ώστε οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ να μην αγωνιστούν την ίδια μέρα στο Europa. Μήπως θα έπρεπε να γίνει το ίδιο και για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, όπως ενδεχομένως και γι’ άλλες ομάδες από την ίδια χώρα που μπορεί να έχουν κάποιες Πέμπτες σε βάθος χρόνου στη σεζόν παρόμοιο πρόβλημα στο Εuropa;

Άλλο πράγμα οι όμιλοι κι άλλο τα νοκ-άουτ ματς. Και άντε να δούμε τι θα γίνει έτσι όπως τα μπλέξανε, κατ’ αρχήν η UEFA και δευτερευόντως το κανάλι, που θα μπορούσε ίσως να ζητήσει μια τροποποίηση του προγράμματος από τη διοργανώτρια, ώστε να μην μπλέξει σε μπελάδες...