Όταν είσαι νέος και άπειρος εύκολα ξεφεύγεις και παρασύρεσαι. Αυτό φαίνεται ότι έπαθαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού που με δύο μεγάλες νίκες άρχισαν να πετάνε στα σύννεφα.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν φυσικά και τα ΜΜΕ, που γράφουν τη μία υπερβολή μετά την άλλη για τους ταλαντούχους παίκτες του Ίβκοβιτς, ο οποίοι ναι μεν έχουν τα φόντα να γίνουν μεγάλοι παίκτες, αλλά ακόμη έχουν πολλά ψωμιά να φάνε.

Και χθες έγιναν αρνητικοί πρωταγωνιστές μιας από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία του συλλόγου. Γιατί μπορεί το ματς να ήταν σχετικά αδιάφορο, αλλά η ιστορία έγραψε -32!

Ο πρωταθλητισμός δεν είναι παίξε γέλασε. Και καλά, όταν δεν σε περιμένει κανείς μπορείς να κάνεις την έκπληξη, όταν όμως όλοι αρχίζουν να σε υπολογίζουν τα πράγματα γίνονται πολύ πιο δύσκολα.

Μόνοι τους οι "ερυθρόλευκοι" ανέβασαν τον πήχη με τις εμφανίσεις τους, αλλά πλέον καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να φανούν σταθερά ανταγωνιστικοί απέναντι στους κορυφαίους. Κι αυτό δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη, διότι ο ισχυρός χαρακτήρας που απαιτείται σε αυτό το τόσο υψηλό επίπεδο, χτίζεται σιγά σιγά.

Όσο εύκολα έρχεται ο ενθουσιασμός, άλλο τόσο έρχεται και η απογοήτευση. Εκεί που πιστεύεις ότι μπορείς να τα βάλεις με όλους και να τους νικήσεις, σκάει μια ξεγυριστή ...σφαλιάρα και σε φέρνει στα ίσα σου. Μόλις οι "ερυθρόλευκοι" είδαν την υπερηχητική ΤΣΣΚΑ να τα ...γράφει από παντού τους κόπηκαν τα γόνατα. Περίπατο πήγε και ο τσαμπουκάς τους και η σκληρή τους άμυνα.

Ούτε φάουλ δεν άντεχαν να κάνουν. Τα διπλάσια είχε η ΤΣΣΚΑ παρά το γεγονός ότι ουδέποτε ανησύχησε μέσα στο παιχνίδι. Κάτι λέει αυτό για τους ανατέλλοντες αστέρες του Ολυμπιακού που χθες κατάλαβαν ότι αν δεν παραμείνουν συγκεντρωμένοι και ταπεινοί δεν πρόκειται να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει.