Τάσος Νικολογιάννης: Για το γεγονός ότι οι Πράσινοι αδικούνται από το τελικό 0-1 απέναντι στον Άγιαξ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ που παράλληλα τόνισε ότι με καλύτερους τους Ιωαννίδη, Τέτέ έχει καλύτερη τύχη στη ρεβάνς του Άμστερνταμ.

«Ο Παναθηναϊκός αδικείται από το 0-1. Στο μεγαλύτερο διάστημα έχει κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Στο πρώτο 20λεπτο είχες την αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε τύχη, αλλά στη συνέχεια στάθηκε εξαιρετικά, δεν άφησε στον Άγιαξ να κάνει ευκαιρίες. Είχε ο ίδιος 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Ήταν εκπληκτικός ο Αράο και πολύ καλός ο Μπακασέτας, ενώ ο Ιωαννίδης φάνηκε πως δεν έχει ρυθμό. Ο Σλοβάκος διαιτητής ήταν εκνευριστικός, σε πολλά σημεία δεν έδειξε κίτρινες κάρτες τιμωρώντας εύκολα αντίστοιχα τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Πλέον είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είναι τελειωμένος. Χρειάζεται να σε πάει και λίγο η μπάλα, γιατί στο πρώτο ματς δεν τον πήγε. Ο Άγιαξ φάνηκε ότι δεν είναι ανίκητος και με τον Ιωαννίδη πιο έτοιμο, αλλά και τον Τετέ, μπορεί ο Παναθηναϊκός να το παλέψει στο Άμστερνταμ», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.