Παρά την ήττα από τον Άγιαξ με 1-0 ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδες στη ρεβάνς. Ο κόσμος το αναγνώρισε στα σχόλιά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας. Οι οπαδοί κατέκλυσαν με μηνύματα προς την ΠΑΕ, υποστηρίζοντας, ότι ομάδα έχασε πριν τη σέντρα, γιατί έδειχνε φοβισμένη απέναντι σε μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν την ακολουθεί η αίγλη του παρελθόντος της και αποτελεί φάντασμα...

Υπάρχουν αρκετές θετικές κριτικές για παίκτες όπως ο Τζούρισιτς που τον παρομοιάζουν με τον Έκι Γκονζάλες, αλλά και τον Αράο που τον αποκαλούν νέο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ αρκετοί τα βάζουν με την ευνοϊκή διαιτησία για τους Ολλανδούς. Υπάρχουν κάποιοι βέβαια που βλέπουν αντίστροφα deja vu του 1996. Δηλαδή όπως νίκησε τότε 1-0 στο Άμστερνταμ και ηττήθηκε με 3-0 στο ΟΑΚΑ, τώρα μπορεί να γίνει το αντίθετο...

Το Sportdog συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

Το ματς σήμερα το χάσαμε πριν καν αρχίσει με την λογική που μπήκαμε να παίξουμε απέναντι σε ένα ανύπαρκτο αντίπαλο που από το 30’ έκανε καθυστερήσεις.

Για μισή ώρα παίζαμε κάτω από την σέντρα με παιδιά είκοσι χρονών που μόλις τα πιέσαμε λίγο έκαναν λάθος

Γενικά πολύ ξύλο έπεσε και το κοράκι έκανε πάρτι κριμα

Ο , απ ότι φαίνεται,μυρωδιάς στον παγκο, άλλαξε όλη τη δεξιά πλευρά αλλά δεν οργάνωσε ούτε μια επίθεση από εκεί. Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας και φέτος;

Τίμια προσπάθεια αλλα δεν αρκεί το φιλότιμο...

Δεν πειράζει. Το 1996 χάσαμε 0-3 στην Αθήνα από τον Άγιαξ και τον νικήσαμε 0-1 στο Άμστερνταμ. Τώρα θα τον νικήσουμε 0-3!

Λοιπόν δεν υπάρχει χώρος για γκρίνια. Παίζει μια καινούρια ομάδα ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι αρχές Αυγούστου. Μέχρι το γκολ δεν πατούσε καλά. Μετά ισορρόπησε και ίσως άξιζε την ισοφάριση. Στο τέλος υπήρχε κουραση και πολλές καθυστερήσεις από τους Ολλανδούς. Υπάρχουν πολλά θετικά και ελπίζουμε σε καλή εμφάνιση την επόμενη εβδομαδα. Προχωράμε.

Αυτό που μπήκαμε σαν μην πω τίποτα μέσα στην έδρα μας και να παίξεις μπάλα μόνο 15 λεπτά και όλο το άλλο ματς με γιομες από τον τερματοφύλακα.Με έναν Άγιαξ που μόνο το όνομα του έχει μείνει... Δυστυχώς δεν μου άρεσε τίποτα απ'ότι είδα σήμερα!!!

Ένα φτηνό γκολ φάγαμε , αλλά το παλέψαμε Με μια σωστή εμφάνιση αλλά Panathinaikos , μπορούμε την πρόκριση. Δεν τελείωσε τίποτα !!!

Φοβηθήκαμε παραπάνω απ ο,τι επρεπε στην αρχή τον Άγιαξ..μια ομάδα που από το γκολ και μετά εκανε μονο καθυστερησεις.Αν παίξουμε σοβαρα και έχουμε λίγο τυχη παραπάνω στον δεύτερο αγώνα τους έχουμε!!!

Μετά το γκολ δεν υπήρχε Άγιαξ, Τζουριτζιτς θύμισε Γκονζάλες κ ο Αραο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με το Γιερεμεγιεθ να μοιράζει μπάλες αλλά θύμισε Σποραρ στα τελειώματα, ο ντραγκοφσκι στο τέλος όλες οι μακρινές του μπαλιές για σκότωμα,κ όχι μόνο αυτό αλλά κ σημαδεύε την πλευρά του 1.30 με τα χέρια στην ανάταση Λιμνιου (λες κ θα υπήρχε περίπτωση να πάρει κεφαλιά) όπου από όταν μπήκε μέσα παίζαμε με 10 παίχτες. Φαίνεται πως η βασική ομάδα θα είναι σχεδόν αυτή του δεύτερου ημιχρόνου.

Καλό είναι να μην παίζει ακόμα ο Φώτης δεν είναι έτοιμος Ελπίζω φέτος να κάνει έστω τα μισά από αυτά που έκανε πέρυσι Παίκτης λημνιος δεν υπάρχει δεν ξέρω πως παίζει μπάλα αυτό το παιδί σε ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Αραο ηγέτης Τίποτα δεν έχει χαθεί

Εγώ βλέπω έναν αναγεννημένο Τζουρισιτς, βελτιωμένο Μπαγκασέτα και Μλαντένοβιτς, σταθερά καλό Αράο, Κότσιρα δύναμη. Μια καλή ομάδα. Που να μπουν στο πνεύμα οι ποιοτικές μεταγραφές που κάναμε. Μας βλέπω πρωταθλητές με 10 β. διαφορά και στον πάγκο δεν είναι ο Καρβέλας να χάσει τέτοιο προβάδισμα.

Συγγνώμη αλλά με το σημερινό πράγμα π παίξαμε δεν μπορεί να έχουμε απαιτήσεις για κάτι παραπάνω. Καθόλου οργανωμένο ποδόσφαιρο, καλά καλά δεν μπορούσαμε να ανεβάσουμε την μπάλα από την άμυνα.Ο Άγιαξ με τις καθυστερήσεις του και ο άθλιος διαιτητής δεν είναι δικαιολογίες για τη δική μας εικόνα

Τζαμπα, οι αλλαγες δν βοηθήσαν καθολου,ίσα ίσα χαλασαν τν καλο ρυθμο που ειχαμε μέχρι τοτε...

Θα μπορούσαμε ευκολα σημερα εστω την ισοπαλιααα. Ο Ρεφερι ,στραβος να εισαι,εβλεπες πως σημερα σφυριζε μονο Αγιαξ. Ολα ανοιχτα ακομα,δυνατα στν Ολλανδια... ΥΓ..αριστερο εξτρεμ χθες...Βγαίνει ο Σερβος κ δν μπαινει κανένας.

Σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει ο Άγιαξ και ξεκάθαρα το φοβήθηκαν χωρίς λόγο. Επίσης από την στιγμή που δεδομένα τον Αύγουστο θα παίζουμε σχεδόν πάντα με δυνατή ομάδα η καθυστέρηση στις μεταγραφές αποδεικνύει πως ο σχεδιασμός είναι αποτυχημένος για ακόμα μια χρονιά.

Τραγικό μαρκάρισμα σε δύο φάσεις από Τζουρισιτς, η 2η φαση ήταν μοιραία. Η επιστροφή στις γιόμες δεν νομίζω να βοηθήσει. Η άμυνα προβληματική σε μεγάλα διαστήματα, βλεπαμε 1-2 παικτών του Αγιαξ μεσα στην περιοχή. Το κέντρο ανύπαρκτο σε πολύ μεγάλα διαστήματα, ανίκανο να τροφοδοτήσει την επίθεση. Στην επίθεση.. με λίγη τύχη ίσως ισοφαριζαμε. Στον επαναληπτικό χρειάζεται τρέξιμο.

Το ανησυχητικό είναι ότι η ομάδα έκανε ένα ματς ευρωπαϊκο να φανεί φιλικό, το ΟΑΚΑ είναι χαοτικό τέτοια ματς θέλουν το κλουβί της λεωφόρου.

Δεν υπήρξε πάθος από την ομάδα και δεν φάνηκε διαβασμένη, ο Άγιαξ έκανε 2 φάσεις μέχρι το 30 ευτύχησε να κάνει το 1 από τα 2 γκολ και μετά τίποτα. 2 φορές παίξαμε γρήγορα και βγάλαμε φάσεις αυτό σαν σχόλιο και προς γνώση και συμμόρφωση.

Τουλάχιστον δεν κερδίζαμε έστω ισοπαλία τώρα κατά πασα πιθανότητα εκεί θα αποκλειστούμε δυστυχώς έχουμε πολύ δρόμο , μάλλον φέτος δεν μας θέλουν στην Ευρώπη φαίνεται και από την κλήρωση δυστυχώς αν δεν πειραμε έστω Χ από Άγιαξ η λανς πως θα την αποκλείσουμε λεω εγώ ;;;

Μπήκαμε φοβισμένοι , μετά το γκολ αντιδράσαμε. Δεν είναι κάτι φοβερό ο Άγιαξ που είδαμε σήμερα. Θελουμε φορ, αριστερό εξτρέμ. MVP ARRAO. Θέλει πρεσάρισμα και καλύτερες τοποθετήσεις. Πάμε να το πάρουμε στην Ολλανδία.

Στο γήπεδο κανείς όμως ?? Αλλά η απαιτήσεις από την διοίκηση μεγάλες !! Χειρότερος κόσμος από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει !! Αν θες μεγάλη ομάδα και μεγάλες μεταγραφές πρέπει να πηγαίνεις και γήπεδο εσύ οπαδέ που όλο βρίζεις και απαιτείς μεταγραφές και καλή μπάλα !!!

είχαμε τις ευκαιρίες μας..στο πρώτο ημίχρονο κράτησαν μπάλα και δν φανηκαμε...

Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε μπήκαμε πιο ορεξατοι...κρατήσαμε μπάλα..είχαμε τις ευκαιρίες μας... Το ότι σπάσανε το Ρυθμό αυτοί με καθυστερήσεις δν φταίει ο Παναθηναϊκός...θέλουμε ένα καθαρό παλιό δεκαρι..και ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ καλύτερος!στα είπα όσο πιο απλά μπορούσα ..Μν βριζεται την ομάδα..η ομάδα είναι η φανέλα ..και όχι ο Αλαφούζος....άντε πια