Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φέρει… τούμπα το ματς με την Βικτόρια Πλζεν αν δεν αφυπνιζόταν μόνο στο τελευταίο 25λεπτο ή αν υπήρχαν άλλα 2-3 λεπτά στις καθυστερήσεις, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν για 70 λεπτά εκτός κλίματος αγώνα, κάτι πρωτοφανές, καμία σχέση με ομάδα που δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι. Ήταν τόσο κακός και άνευρος, χωρίς καμία ένταση, σαν σε φιλικό. Σαν να μην είχαν διάθεση να παίξουν. Η εικόνα του Μπακαγιόκο προκαλεί θλίψη, αλλά δεν μπορείς να σταθείς μόνο σε αυτόν, όταν υπάρχει αυτή η εμφάνιση στο γενικό σύνολο», σημείωσε.

«Η αποβολή και οι αλλαγές, που βγήκαν όλες στον Λουτσέσκου, άλλαξαν το παιχνίδι. Στα τελευταία 25 λεπτά είδαμε μπαλάρα, με ορθολογικό ποδόσφαιρο, ποικιλία στην ανάπτυξη, την μπάλα κάτω και αν είχε 2-3 λεπτά ακόμη μάλλον ο ΠΑΟΚ θα κέρδιζε», πρόσθεσε.

Τέλος, για τις πιθανότητες πρόκρισης είπε: «Πλέον θέλει τρεις νίκες στα πέντε παιχνίδια που απομένουν, χωρίς συζήτηση. Είναι πολύ σφιχτά τα πράγματα, αλλά παίζεται το πράγμα και είναι υποχρεωμένοι να το παλέψουν και όχι να σκεφτούν μόνο την Ελλάδα. Τώρα με τον ΟΦΗ έχει παίκτες να βάλει για να φρεσκάρει την ομάδα».