Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Έλτσε: Είδε τον... Χάρο με τα μάτια της η Μπαρτσελόνα - Την λύτρωσε το "νέο αίμα" κόντρα στην Έλτσε!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-18 21:43:00

Είδε τον... Χάρο με τα μάτια της η Μπαρτσελόνα - Την λύτρωσε το "νέο αίμα" κόντρα στην Έλτσε!

Sportdog Team
Είδε τον... Χάρο με τα μάτια της η Μπαρτσελόνα - Την λύτρωσε το "νέο αίμα" κόντρα στην Έλτσε!

Μετά από μία ισοπαλία και μία ήττα στο πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό από το Champions League, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και με το 3-2 επί της Έλτσε στο «Καμπ Νου» (έχει και ματς λιγότερο) πλησίασε στο -3 από την 4η Ράγιο Βαγεκάνο.

Μπαρτσελόνα - Έλτσε: Με δύο 20χρονους (Γκαρσία και Εζαλζουλί), έναν 17χρονο (Γκάβι), δύο 22χρονους (Γιούτγκλα, Αραούχο) και δύο 24χρονους (Ντε Γιονγκ και Ντεμπελέ) παρέταξε τους Καταλανούς ο Τσάβι, στη συνέχεια έβαλε στο ματς και τους Νίκο (19 ετών) και Πουτς (22) κι αυτή την φορά η «ανανεωμένη» Μπάρτσα έστω και δύσκολα επιβλήθηκε της Έλτσε των δύο σερί ηττών. 

Και τα τρία γκολ των «μπλαουγκράνα» τα πέτυχαν οι πιτσιρικάδες Γκάβι και Νίκο, ενώ το 2-0 είχε κάνει ο Γιούτγκλα, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά στην επανάληψη να ισοφαρίσουν. Ο Νίκο, όμως, αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τους Καταλανούς, καθώς μετά από ασίστ του Γκάβι σημείωσε το νικητήριο τέρμα.

Τέλος, δεν βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι η Σοσιεδάδ, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Βιγιαρεάλ και με ανατροπή «απέδρασε» με σπουδαίο «διπλό» από το Σαν Σεμπαστιάν (3-1), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της La Liga.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags