Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης: Περίπατος με "τεσσάρα" για Ρεάλ σε ιστορική βραδιά του Μπενζεμά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-16 00:06:00

Περίπατος με "τεσσάρα" για Ρεάλ στην ιστορική βραδιά του Μπενζεμά!

Sportdog Team
Περίπατος με "τεσσάρα" για Ρεάλ στην ιστορική βραδιά του Μπενζεμά!

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Κύπελλο Συλλόγων.

Τέσσερα 24ωρα μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με το 5-3 επί της Αλ Χιλάλ στον τελικό του Ραμπάτ, η Ρεάλ δεν αντιμετώπισε καμία απολύτως δυσκολία απέναντι στην ουραγό Έλτσε, την οποία νίκησε με 4-0 στο «Μπερναμπέου», ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 21η αγωνιστική της LaLiga.

Προερχόμενη από την απρόσμενη ήττα με τη Μαγιόρκα (1-0) και την Μπαρτσελόνα να ξεφεύγει προσωρινά με +11, οι «μερένγκες» δεν είχαν κανένα απολύτως περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια. Έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην «καταδικασμένη» Έλτσε και μείωσαν στο -8 από τους Καταλανούς, ελπίζοντας στην αλλαγή του σκηνικού έως το φινάλε της σεζόν.

Ακόμη μία ιστορική βραδιά για τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος σκόραρε δις και ξεπέρασε τον σπουδαίο Ραούλ, σκαρφαλώνοντας στη 2η θέση των σκόρερ της Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα και πλέον έχει μπροστά του μόνο τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Γάλλος έφτασε τα 229 τέρματα, ενώ ο Πορτογάλος έχει σημειώσει 311.

Πλέον, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στρέφει το ενδιαφέρον της στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί στην Παμπλόνα με την Οσασούνα (Σάββατο, 18/02), ενώ στη συνέχεια θα μπει στη μάχη των νοκ άουτ του Champions League, ταξιδεύοντας στην Αγγλία για το πρώτο ματς των «16» στο «Άνφιλντ» απέναντι στη Λίβερπουλ (23/02).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags