Facebook Pixel Καρίμ Μπενζεμά: Πάει στα... άκρα η κατάσταση με Μπενζεμά - Ζητάνε την αφαίρεση της γαλλικής ιθαγένειας και της Χρυσής Μπάλας
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-18 20:11:00

Πάει στα... άκρα η κατάσταση με Μπενζεμά - Ζητάνε την αφαίρεση της γαλλικής ιθαγένειας και της Χρυσής Μπάλας

Sportdog Team
Πάει στα... άκρα η κατάσταση με Μπενζεμά - Ζητάνε την αφαίρεση της γαλλικής ιθαγένειας και της Χρυσής Μπάλας

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία με τις καταγγελίες του υπουργού Εσωτερικών που κατηγόρησε τον ποδοσφαιριστή για σχέση με τρομοκράτες, ενώ λίγο αργότερα γερουσιαστής ζήτησε να του αφαιρεθεί η ιθαγένεια, αλλά και η Χρυσή Μπάλα.

Καρίμ Μπενζεμά: Σαν... βόμβα έπεσε η δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλ Νταρμανέν, που υποστήριξε ότι ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ έχει σχέση με τρομοκράτες, κάτι που έκανε την γερουσιαστή Βαλερί Μπογιέ, να παίρνει τη σκυτάλη και να ζητά την αφαίρεση της γαλλικής υπηκοότητας αλλά και της Χρυσής Μπάλας  αν τελικά αποδειχθεί σύνδεση.

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε κάποιον με διπλή υπηκοότητα να προδώσει τη χώρα μας με αυτόν τον τρόπο» ανέφερε μεταξύ άλλων στην επιστολή της, την οποία και κοινοποίησε στα social media, με την αφορμή όλων αυτών να είναι μια ανάρτηση του Καρίμ Μπενζεμά που στήριξε την Παλαιστίνη και τους κατοίκους της Γάζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για... 8.2 εκατ. λόγους δεν παίζει ο Βλαχοδήμος στη Νότιγχαμ - Γιατί τον ήθελε ο Μαρινάκης - Ο όρος για Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags