Οι αρχές της ασιατικής χώρας αποσύρουν τα διαβατήρια δύο οπαδών της Βαλένθια μετά τη διαδήλωση εναντίον του Πίτερ Λιμ δίπλα στο σπίτι του μεγαλύτερου μετόχου της ασπρόμαυρης ομάδας.

Ο Ντάνι Κουέστα και η Μιρέγια Σάεθ κρατούνται στη Σιγκαπούρη από την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, όταν ετοιμάζονταν να πάρουν αεροπλάνο για το Μπαλί για να συνεχίσουν το μήνα του μέλιτος.

Ήταν στο αεροδρόμιο της πόλης-κράτους όπου πήραν τα διαβατήριά τους αφού τους πήγαν σε ένα δωμάτιο ασφαλείας για να τους κάνουν διάφορες ερωτήσεις. Το νιόπαντρο ζευγάρι, του οποίου η δημοτικότητα εκτοξεύτηκε στα ύψη πριν από λίγες μέρες επειδή διαδόθηκαν κάποιες εικόνες διαμαρτυρίας εναντίον του Πίτερ Λιμ, του βασικού μετόχου της Βαλένθια, σε διάφορα μέρη της ασιατικής χώρας.

Ο Ντάνι όταν ήταν στη Σιγκαπούρη δημοσίευσε τρία μηνύματα στο X, δύο από αυτά συνοδευόμενα από φωτογραφίες με το πανό « Lim Go Home » σε αναγνωρίσιμα μέρη στη Σιγκαπούρη και μια στο ξενοδοχείο Abelia, στο κτίριο όπου ο Πίτερ Λιμ έχει τη σταθερή του κατοικία . Εκτός από τη φωτογραφία με το πανό, στην εξωτερική πόρτα του ακινήτου έβαλε ένα αυτοκόλλητο -μικρότερο από φυλλάδιο- με το μήνυμα « Λιμ, έξω».