Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα με την Σάντερλαντ για την Λίβερπουλ, η οποία είχε στο βασικό σχήμα τους Χοσέ Ενρίκε, Ανταμ, Χέντερσον και Ντάουνινγκ. Μόλις στο 5' ο Σουάρες έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο και έφυγε μόνος του, ο Ρίτσαρντσον τον ανέτρεψε και ο ρέφερι έδειξε τη βούλα. Δύο λεπτά μετά ο Ουρουγουανός έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία, όμως στο 12' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ανταμ για το 1-0, που έμεινε για το πρώτο μέρος, αφού το πολύ καλό σουτ του Ντάουνινγκ (που έπαιξε δεξιά) μετά από κούρσα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι στο 34'.

Οι Reds δέχθηκαν το γκολ που τους στέρησε τη νίκη στο 57' με τον Λάρσον να πιάνει τρομερό εναέριο βολέ στην κίνηση μετά από σέντρα από δεξιά (1-1). Παρά το καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος η ομάδα του Νταλγκλίς έδειξε να έχει στερέψει από ιδέες και φρεσκάδα στην επανάληψη με τον Κάρολ να δείχνει απελπιστικά μόνος στην επίθεση και τις μακρινές πάσες, που ήταν ο μοναδικός τρόπος ανάπτυξης, να μην έχουν αποτέλεσμα.

Τεσσάρα η Μπόλτον
Με καθόλου κόσμιο τρόπο καλωσόρισε πίσω στην Premier League η Μπόλτον την ΚΠΡ. Οι νεοφώτιστοι άντεξαν για ένα ημίχρονο όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων δέχθηκαν το 0-1 και στην επανάληψη ήταν κομπάρσοι στο show της ομάδας του Οουεν Κόιλ που πέτυχε άλλα τρία γκολ για να φτάσει στο εντυπωσιακό 0-4! Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα λόγω αποβολής του Χιλ στο 93'. Στα άλλα ματς, καλό ξεκίνημα έκανε η Γουλβς, που πέρασε με 2-1 από το «Ιγουντ Παρκ» σε βάρος της Μπλάκμπερν, Γουίγκαν και Νόριτς έμειναν στο 1-1 και το Φούλαμ-Αστον Βίλα τελείωσε χωρίς τέρματα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Μπλάκμπερν-Γουλβς 1-2
(20' Φορμίκα - 22' Φλέτσερ, 47' Γουορντ)

Φούλαμ-Αστον Βίλα 0-0

Λίβερπουλ-Σάντερλαντ 1-1
(12' Σουάρες - 57' Λάρσον)

ΚΠΡ-Μπόλτον 0-4
(45+2' Κέιχιλ, 67' αυτ. Γκαμπιντόν, 70' Κλάσνιτς, 79' Μουάμπα)

Γουίγκαν-Νόριτς 1-1
(21' πεν. Γουάτσον - 45' Χούλαχαν)

Νιούκασλ-Αρσεναλ (19.30)

Τότεναμ-Εβερτον αναβλ.

Πηγή: gazzetta.gr

Κυριακή (14/08)

Στόουκ-Τσέλσι (15.30)
Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γ. (18.00)

Δευτέρα (15/08)

Μάντσεστερ Σ.-Σουόνσι (22.00)