Ο πρώην πρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκρεγκ Ντιουκ, δήλωσε ότι θα ήταν ανόητο για την Premier League να ακυρώσει την τρέχουσα σεζόν και να μηδενίσει την βαθμολογία, υποστηρίζοντας ότι θα οδηγήσει σε τεράστιες οικονομικές απώλειες.

Η Premier League έχει ανασταλεί τουλάχιστον μέχρι τις 4 Απριλίου, μετά από έκτακτη συνάντηση που πυροδότησε, η προσβολή από κορωνοϊό  του προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα.

Οι επικεφαλείς των ομάδων της Premier League θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις επιλογές, αυτή την εβδομάδα. Ο επικεφαλής της FA, Γκρεγκ Κλαρκ, δήλωσε στην εφημερίδα The Times το Σαββατοκύριακο ότι δεν πιστεύει ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί.

Ο Ντιουκ είπε ότι η κατάργηση της σεζόν θα αποδειχθεί δαπανηρή για την FA, χάρη στα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις αγωγές από συλλόγους, και είπε ότι η Premier League θα μπορούσε να επωφεληθεί από την πιθανή ακύρωση του Euro 2020 για να διεξαχθεί  έως τον Αύγουστο.

«Μπορεί να χρειαστεί να αγωνιστούν πίσω από κλειστές πόρτες για να εκπληρώσετε τις συμβάσεις για τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, αλλιώς δεν πρόκειται να πληρώσουν και αυτό μπορεί να σημαίνει εκατοντάδες εκατομμύρια λίρες. Ίσως χρειαστεί να γίνουν τρεις αγώνες την εβδομάδα για να το κάνετε», είπε ο Ντιουκ στους Times...