Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε σε αμερικανικά Μέσα ο Πεπ Μπιέλ, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Σάρλοτ.

Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε για το πώς αντιδρούσε στις ήττες των «ερυθρόλευκων», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν έβγαινα από το σπίτι και παράγγελνα φαγητά».

Για την απόφασή του να πάει στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Τη στιγμή που δέχτηκα την προσφορά του Ολυμπιακού θεώρησα πως ήταν η καλύτερη στιγμή για να φύγω από την Κοπεγχάγη. Δεν ακολούθησα τη σκέψη, αλλά το συναίσθημα. Όταν έφτασα στο αεροδρόμιο, ήταν 2-3 άνθρωποι του κλαμπ. Αυτοί μου είπαν δεν μιλάς και απλά μπαίνεις στο αμάξι. Τους ρώτησα γιατί; Μετά είδα έξω περίπου 20-30 άτομα».

Ο Πεπ Μπιέλ
InTime/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Όσον αφορά την παρουσία του στη Σαραγόσα και τη Segunda Divison, ο Μπιέλ δήλωσε: «Είναι πιο δύσκολο από το να παίζεις στη La Liga. Γιατί εκεί έχει δύο τρεις ομάδες που θα κερδίσουν. Στη Segunda δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει. Τη μία χρονιά μπορεί η ομάδα να είναι καλή και την επόμενη να παλεύει για υποβιβασμό».

Καταλήγοντας, για την Κοπεγχάγη ανέφερε: «Ήθελα να παίξω στην Ευρώπη και το Champions League. Εκεί πέτυχα και ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου».