Facebook Pixel Θέλει εξτρέμ με εμπειρία από Ligue 1 και Premier League ο Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-23 20:26:00

Θέλει εξτρέμ με εμπειρία από Ligue 1 και Premier League ο Παναθηναϊκός

Θέλει εξτρέμ με εμπειρία από Ligue 1 και Premier League ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να κάνει κίνηση για τον Καλού τον ερχόμενο Γενάρη!

 

Δεν αποτελεί κοινό μυστικό το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περιόδου του καλοκαιριού αναζήτησε έναν ακόμη εξτρέμ, πέρα από τον Βέρμπιτς και σε αυτό το πλαίσιο είχαν γίνει κινήσεις και για τον Βιτίνiο, χωρίς τελικά να ανάψει το πράσινο φως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Πάντως, οι πράσινοι συνεχίζουν να εξετάζουν τις επιλογές τους και για αυτό τον λόγο είχε πέσει στο τραπέζι το όνομα του Σάμουελ Καλού.

Πρόκειται για τον εξτρέμ της Γουότφορντ, ο οποίος στα 25 του έχει προλάβει να χριστεί 17 φορές διεθνής, έχοντας πετύχει και 2 γκολ. Παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 δεν φαίνεται να υπολογίζεται ιδιαίτερα, μιας και προς το παρόν δεν έχει καταγράψει επίσημη εμφάνιση τη φετινή χρονιά. Κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να τον αποκτήσει τον Γενάρη είτε ως δανεικό με οψιόν αγοράς, είτε με ένα σχετικά χαμηλό αντίτιμο και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλπο γκρόσο με Πονίτκα - Πόσο θα κοστίσει στον Παναθηναϊκό - Έτσι τον... έκλεψε ο Ράντονιτς!

Την περσινή χρονιά ξεκίνησε τη σεζόν με τη φανέλα της Μπορντό και πουλήθηκε στα μέσα Γενάρη, ενώ είχε ήδη 11 συμμετοχές στη Ligue 1, ωστόσο παρά τα 3 εκατ. που δαπανήθηκαν έπαιξε μόλις 4 φορές με την Γουότφορντ. Ο ίδιος είναι κατά βάση εξτρέμ, ωστόσο  μπορεί να παίξει τόσο ως στράικερ, όσο και ως δεκάρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags