Εξέλιξη... βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η δεύτερη θητεία του Πορτογάλου άσου στην αγγλική ομάδα ολοκληρώθηκε άδοξα, με τον σύλλογο να ανακοινώνει αιφνιδιαστικά ότι το συμβόλαιο του παίκτη λύθηκε.

Έτσι κι αλλιώς, οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών το τελευταίο διάστημα ήταν κάκιστες, μετά από τις καυστικές δηλώσεις του Ρονάλντο, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον σύλλογο.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από κοινή συμφωνία, κάτι που έχει άμεση ισχύ.Το κλαμπ τον ευχαριστεί για την συνεισφορά του κατά την διάρκεια των δύο περιόδων του στο Ολντ Τράφορντ», ήταν η λιτή ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος άσος βρίσκεται στο Κατάρ και είναι συγκεντρωμένος στον στην Εθνική Πορτογαλίας για το Μουντιάλ 2022, ωστόσο μετά το πέρας της διοργάνωσης αναμένεται να "φουντώσουν" τα σενάρια για το μέλλον του, αφού είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Μάλιστα λίγο αργότερα θέση για την συγκεκριμένη εξέλιξη πήρε και ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε θέση μέσω γραπτής δήλωσης ξεκαθαρίζοντας ότι αγαπά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους οπαδούς της αλλά ήταν η ώρα για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

"Μετά από συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφωνήσαμε από κοινού να λύσουμε πρόωρα τη συνεργασία μας. Αγαπώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους οπαδούς της, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.

Ωστόσο, νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ψάξω μία νέα πρόκληση. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία για το υπόλοιπο της σεζόν και για το μέλλον", τόνισε ο 37χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ.