Facebook Pixel Νότιγχαμ Φόρεστ: Κόλπο... γκρόσο από Μαρινάκη στη Νότιγχαμ - Έκλεισε "τρελό" deal
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-12 19:13:00

Κόλπο... γκρόσο από Μαρινάκη στη Νότιγχαμ - Έκλεισε "τρελό" deal

Sportdog Team
Κόλπο... γκρόσο από Μαρινάκη στη Νότιγχαμ - Έκλεισε "τρελό" deal

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα φοράει «adidas» από τη σεζόν 2023/24 όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «The Athletic», σημειώνοντας ότι αυτή θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία χορηγίας στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου.  

Νότιγχαμ Φόρεστ: Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα φοράει «adidas» από τη σεζόν 2023/24 όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «The Athletic», σημειώνοντας ότι αυτή θα είναι η μεγαλύτερη συμφωνία χορηγίας στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου.  

Όπως αναφέρει, επί του παρόντος, ο σύλλογος-ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάλη-έχοντας επιστρέψει στην Premier League μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες, στοχεύει να καταλήξει σε  συμφωνία με τη «Macron», προκειμένου να λύσει, το συμβόλαιο συνεργασίας τους, το οποίο έχει ισχύ έως το 2025.

Η Νόττιγχαμ Φόρεστ είναι 18η στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας και δεν έχει κερδίσει αγώνα για περισσότερο από ένα μήνα. Ο αγγλικός σύλλογος φορούσε adidas ήδη μεταξύ 2013 και 2018, πριν μεταβεί στην ιταλική «Macron».

Μεταξύ 1977 και 1980, με χορηγό από την adidas, η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε τον μοναδικό της τίτλο στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, τη σεζόν 1977/78, και ήταν δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης τις σεζόν 1978/79 και 1979/80. Να σημειωθεί ότι αυτήν την περίοδο στην Premier League, η «adidas» έχει συμφωνίες χορηγίας με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Φούλαμ, Λιντς και Λέστερ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην έξοδο δύο πρωτοκλασάτα ονόματα του Ολυμπιακού - Ριζικές αλλαγές στο ρόστερ - "Πόρτα" στου Ρέντη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags