Facebook Pixel Κώστας Τσιμίκας: Εξελίξεις με Τσιμίκα - Σε... αναμμένα κάρβουνα Λίβερπουλ και Εθνική Ελλάδας - Πότε επιστρέφει
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-09 17:02:00

Εξελίξεις με Τσιμίκα - Σε... αναμμένα κάρβουνα Λίβερπουλ και Εθνική Ελλάδας - Πότε επιστρέφει

Sportdog Team

Αποκάλυψη για την κατάσταση του Έλληνα άσου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι Λίβερπουλ - Άρσεναλ.
 

Ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ, Πεπ Λάιντερς, αποκάλυψε πως ο Κώστας Τσιμίκας θα επιστρέψει στο τέλος του μήνα στις προπονήσεις της ομάδας.

Στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Carabao Cup με την Φούλαμ την Τετάρτη (10/01-22:00), ο Ολλανδός προπονητής τόνισε πως η αποθεραπεία του Έλληνα αριστερού μπακ προχωρά πολύ καλά.

«Ο Κώστας (η αποθεραπεία του) πηγαίνει πολύ καλά και αρκετά γρήγορα. Έτσι ελπίζουμε πως και οι δύο - ο Ρόμπο και ο Κώστας - θα είναι πίσω στο τέλος του μήνα, ώστε να προπονηθούν με την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όλα δείχνουν πως ο Τσιμίκας θα ξεπεράσει γρήγορα τον σοβαρό τραυματισμό του (κάταγμα κλείδας) και θα γυρίσει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λίβερπουλ, ενώ φυσικά θα δώσει το "παρών" στα μπαράζ της Εθνικής Ελλάδας για την πρόκριση στο Euro 2024, τον Μάρτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" σε Ολυμπιακό, φεύγουν και top ονόματα - Συμφωνία Μαρινάκη-Καρβαλιάλ - 3 εκατ. ευρώ για το 50%!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags