Στο 14' o Σλοβάκος πήρε τη μπάλα από τον Ινσίνιε, σημάδεψε από τα 15 μέτρα και την έστειλε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού και μετά στα δίχτυα, αλλά στο 24' ο Χέτεμαϊ έκανε γύρισμα με τη μία και ο Παλόσκι εκμεταλλευόμενος την αδράνεια του Μπρίτος, πετάχτηκε και πλάσαρε εύστοχα από κοντά. Τρία λεπτά αργότερα ο Ιγουαΐν έκανε την παράλληλη στον Καγιεχόν που απλά ακούμπησε τη μπάλα για το 1-2!

Η Κιέβο φυσικά δεν αποθαρρύνθηκε και στο 29' ο Παλόσκι που πήρε τη μπάλα από λάθος γύρισμα του Μάτζιο, σημάδεψε το δεξί δοκάρι. Ωστόσο, στο 40' ο Ιταλός φορ των γηπεδούχων στάθηκε πιο ικανός στο 40' όταν στριφογύρισε στην περιοχή του Ρέινα και τον πλάσαρε όμορφα κάτω από τα πόδια, κάνοντας ένα άσχημο δωράκι για τα γενέθλια του Ισπανού πορτιέρο.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ακόμα πιο αποφασισμένοι και δικαιώθηκαν. Στο 64' από λάθος και καραμπόλα η μπάλα βρέθηκε στο πόδι του Χάμσικ που πυροβόλησε με τη μία για το 2-3.

Στο 71' ο Ιγουαϊν στάθηκε τυχερός μετά από τη δεύτερη ασίστ του Ινσίνιε και με κόντρα με τον Πουτζιόνι άνοιξε το λογαριασμό του στη Σέριε Α'. Με αυτό τον χορταστικό τρόπο η Νάπολι παρέμεινε στην κορυφή!