Facebook Pixel Super League 2: "Τρένο" ο Λεβαδειακός με νέο γκολ Νίκα - Διπλό ο ΠΑΟΚ Β’, χορταστική ισοπαλία για Ολυμπιακό Β’
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-04 18:14:00

"Τρένο" ο Λεβαδειακός με νέο γκολ Νίκα - Διπλό ο ΠΑΟΚ Β’, χορταστική ισοπαλία για Ολυμπιακό Β’

Sportdog Team
"Τρένο" ο Λεβαδειακός με νέο γκολ Νίκα - Διπλό ο ΠΑΟΚ Β’, χορταστική ισοπαλία για Ολυμπιακό Β’

Δείτε όλα τα αποτέλεσματα της Super League 2

Εξαιρετικό θέαμα προσέφεραν στους φιλάθλους Γιούχτας και Ολυμπιακός Β', σε ματς που έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2, για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με... γκολ από τα αποδυτήρια, με τον Κωστή να ανοίγει το σκορ με ωραίο σουτ μόλις στο 4', για να ακολουθήσει η απάντηση των γηπεδούχων και μάλιστα εις διπλούν, στο δεύτερο ημίχρονο...

Με τον Αλεξόπουλο να ισοφαρίζει με δυνατή κεφαλιά στο 53ο λεπτό και τον Ροβίθη να δίνει το προβάδισμα στον Γιούχτα στο 59'! Ωστόσο, ο Ολυμπιακός Β δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καταφέρνοντας να φέρει το ματς στα ίσα στο 80ο λεπτό, χάρη σε γκολ του Παπακανέλλου.

Ο Λεβαδειακός πρόσθεσε ακόμη μία νίκη, έκανε το 6/6 και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου.

Το γκολ του Νίκα στο 57’ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη με 1-0, εκτός έδρας, στο Καυτανζόγλειο, απέναντι στον Ηρακλή που είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 53’, όταν ο Σίλβα εκτέλεσε πέναλτι και έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο ΠΑΟΚ Β’, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, νίκησε με 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το 1-0 έγινε από τον Γκορντεζιάνι στο 38’, με πέναλτι και το 2-0 από τον Ρουμνιάτσεβ στο 67’. Οι νικητές είχαν και δοκάρι, στο 18’ με τον Τσέλιο. 

Σε παιχνίδι για τον Νότιο Ομιλο, η Ηλιούπολη νίκησε την Παναχαϊκή με 1-0. Στο 23’ ο Άντο με πέναλτι πέτυχε το γκολ που έκρινε και το παιχνίδι, δίνοντας στην Ηλιούπολη την τρίτη της νίκη στο Πρωτάθλημα.

Η Παναχαϊκή είχε δοκάρι μόλις στο 3ο λεπτό σε προσπάθεια του Ντε Ολιβέιρα ενώ η Ηλιούπολη κράτησε και το προβάδισμα παίρνοντας τη νίκη παίζοντας και με παίκτη λιγότερο από το 47’ και μετά, λόγω αποβολής του Ταφταρίδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags