Ηρακλής: Ακόμα και την τελευταία στιγμή η πλευρά του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη επιδίωξε να βρεθεί η χρυσή τομή προκειμένου να επέλθει συμφωνία με τον κ. Στράτο Ευγενίου. Ωστώσο ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, αρνήθηκε και πάλι να υπογράψει ζητώντας εκ νέου αλλαγές, παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια υποχώρηση αλλά και ενσωμάτωση στις αλλαγές που επιθυμούσε συμπεριλαμβανομένης και της σε βάρος της πλευράς του αγοραστή, ποινικής ρήτρας 200.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά η πλευρά του κ.Παναγιώτη Μονεμβασιώτη μεταφέρει το μήνυμα ότι είναι διατεθειμένη να μείνει δίπλα στον κόσμο του Ηρακλή,όμως ο Στράτος Ευγενίου θέτει διαρκώς εμπόδια .

Με αυτά τα δεδομένα ο κ. Μονεμβασιώτης θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και θα παραχωρήσει κανονικά την προγραμματισμένη Συνέντευξη Τύπου.Σε αυτή θα ενημερώσει τον κόσμο του Ηρακλή και τους δημοσιογράφους για το ναυάγιο της συμφωνίας ,αναφέροντας τις ευθύνες του νυν μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Καθώς απο την μια μεριά επιθυμεί να λάβει το τίμημα όπως έχει προσδιοριστεί αλλά και αναλάβει ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης τις οφειλές που είναι υπέρογκες. Όλα αυτα την στιγμή που τα χρονικά πλαίσια για την έκδοση της εγγυητικής επιστολής που πρέπει να κατατεθεί, είναι πολύ στενά.

Παράλληλα θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες υπάρχουν με το προπονητικό τιμ με τον τεχνικό διευθυντή από την Ισπανία, με ποδοσφαιριστές αλλά και στελέχη που προορίζονται για να στελεχώσουν την ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τις υποδομές της ομάδας, καθως έχουν γίνει πολλές ενέργειες.

Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι την Συνέντευξη Τύπου (19:00) τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποσυρθεί κάθε ενδιαφέρον από την μεριά του κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Πηγή: metrosport.gr