Στη Super League 2, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και πώς μπορούν να λυθούν αλλά και στα φαβορί για την άνοδο τη νέα αγωνιστική περίοδο, αναφέρθηκε μέσω του sportdog ο Σάκης Τσιώλης.

Ο γνωστός προπονητής, που γνωρίζει καλά την κατηγορία και είχε θητεία την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον πάγκο του Ηρακλή, σχολίασε ότι περιμένει τον Γηραιό αλλά και την ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Γιάννινα να πρωταγωνιστήσουν, ενώ αναφέρθηκε και στη δέσμευση του Βαγγέλη Μαρινάκη να συμπεριλάβει τη δεύτερη κατηγορία τού ελληνικού ποδοσφαίρου στην κεντρική διαχείριση.

"Μακάρι να το καταφέρει ο Μαρινάκης - Ο Μονεμβασιώτης θα εξαλείψει τα προβλήματα του Ηρακλή - Φαβορί η Λάρισα"

"Είναι κατηγορία που έχει πολλά προβλήματα SuperLeague 2 και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το θέμα με τις χορηγίες, τα οικονομικά δηλαδή. Είναι μεγάλο λάθος ότι δεν έχει μπει στην κεντρική διαχείριση η League 2", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο Σ. Τσιώλης και στη συνέχεια συμπληρωσε:

"Μακάρι να καταφέρει σε αυτό που έχει δεσμευτεί ο Μαρινάκης, προκειμένου να συμπεριλάβει και τη δεύτερη κατηγορία στην κεντρική διαχείριση, για να πάρουν οξυγόνο οι ομάδες. Μόνο έτσι θα υπάρχει σοβαρή προσπάθεια για να εξαχθεί επί ίσοις όροις το πρωταθλημα".

Πώς βλέπετε τις εξελίξεις στον Ηρακλή, που πρόσφατα άλλαξε σελίδα στα διοικητικά του

"Η αλλαγή σελίδας με ένα χρηματοδότη με το βεληνεκές του Μονεμβασιώτη δείχνει ότι θα εξαλειφθούν τα προβλήματα και θα μπορέσει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Όμως σε αυτή την προσπάθεια υπάρχουν δύο-τρεις ομάδες, όπως ο ΠΑΣ Γιαννινα και από ο,τι μαθαίνω πολύ δυνατή θα παρουσιαστεί η Καβάλα και ο Μακεδονικός, που θα παίξουν ρόλο. Αλλά αυτή τη στιγμή η πιο δυνατή ομάδα, που έκανε μεταγραφες και έχει μεγάλο ρόστερ από την περσινή σεζόν, είναι η Λάρισα - Που έκανε πρωταθλητισμό και την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, έχει τρία ατού: α) Τον κόσμο της, που πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα, β), Ο πολύ καλός προπονητής της, ο Παύλος Δερμιτζάκης, γ) Η οικογένεια Νταβέλη που κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να τακτοποιηθούν τα παντα στην ομάδα. Κι όσο βρίσκονται εκεί η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στη Super League".

Φαβορί για το πρωτάθλημα;

"Ακομα δεν έχουν σχηματιστεί οι ομάδες, αλλά θεωρώ η Λάρισα έχει τον πρώτο λόγο για όσα είπαμε, συν ο Ηρακλής και ο ΠΑΣ Γιάννινα περιμένω να πρωταγωνιστήσουν".