Λίγες ώρες πριν από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, το όνομα του 24χρονου μπακ της Αλ Αχλί, Σαούντ Αμπντουλχαμίντ (γεννημένος τον Ιούλιο του 1999, είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες τής Σαουδικής Αραβίας αλλά και με την Ανδρική), συνδέθηκε με τους Πράσινους όπως είχατε διαβάσει στο sportdog ήδη από τα τέλη Μάη

Το market value κυμαίνεται στα 4 εκατ. ευρώ και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας - Κυρίως αγωνίζεται ως δεξιός μπακ (είναι δεξιοπόδαρος), αλλά μπορεί να δώσει λύσεις και στο αριστερό άκρο αλλά και ως σέντερ μπακ.

Πλην του Παναθηναϊκού ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είχε δείξει και η Τουλούζ αλλά, τελικά, στα μέσα Ιουνίου, η Άστον Βίλα είχε φτάσει κοντά στην απόκτησή του! Μάλιστα, είχαν υπάρξει πολλές οι ομάδες αυτού του επιπέδου που τον ήθελαν - Τo αναφέρουμε, περισσότερο, για να αναδείξουμε την ποιότητα του, γιατί δεν είναι ποδοσφαιριστής της σειράς όπως νόμιζαν λανθασμένα κάποιοι.

Δικαίως, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του, άσχετα αν τελικά δεν ασχολήθηκε περαιτέρω μαζί του. Μόνο που ξέρετε ποιος άλλος έχει ασχοληθεί με την περίπτωσή του, από τη στιγμή που ακόμα δεν έχει φύγει από την Αλ Αχλί; Η Νότιγχαμ Φόρεστ! Η αγγλική ομάδα έχει μαρκάρει το όνομά του, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε θητεία στο πρωτάθλημα της χώρας και γνωρίζει καλά το υλικό που υπάρχει εκεί.

Για να πούμε και κάτι που συνδέει τον Ολυμπιακό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, το πιθανότερο σενάριο είναι πλην του Μπιανκόν θα παίζει τη νέα σεζόν και ο Ρίτσαρντς ξανά στον Ολυμπιακό. Έπαιξε στο φιλικό της Φόρεστ με τη Σάντερλαντ, τα πήγε εξαιρετικά και έβαλε γκολ για την ομάδα του. Ο Νούνο όμως πολύ δύσκολα θα τον διατηρήσει στο ρόστερ - Δεν είναι για το επίπεδο της Premier League άμεσα, γιατί δεν ήταν γεμάτη η σεζόν που έκανε με τους Πειραιώτες.

Το πιθανότερο σενάριο είναι όταν γεμίσει ξανά το ρόστερ της Νότιγχαμ (τώρα αριθμεί 20  ετοιμοπόλεμους/αξιόμαχους παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Ρίτσαρντς) με 25 ποδοσφαιριστές, θα πάρει τα εισιτήρια για να έρθει ξανά στην Ελλάδα. 

Τα ίδια εισιτήρια, άλλωστε, έχει πάρει ήδη και έχει επιστρέψει ο Ζοσέ Ανιγκό. Είχε αποχωρήσει, αθόρυβα, από τον Ολυμπιακό μετά τη λήξη της σεζόν, γιατί με κάποια ομάδα είχε επαφές για να καθίσει ξανά σε πάγκο. Τελικά αποφάσισε να επιστρέψει στο Λιμάνι για να γίνει, ξανά, διευθυντής ποδοσφαίρου στην Ακαδημία. Μια δουλειά που την ξέρει καλά, την κάνει καλά, και είναι όλοι ικανοποιημένοι από εκείνον...