Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον Ηρακλή σε ό,τι αφορά το γηπεδικό, καθώς το Καυτανζόγλειο δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση.

Έτσι, οι «κυανόλευκοι», στους οποίους ως γνωστόν ηγείται διοικητικά πια ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ζήτησαν τη βοήθεια των ομάδων της Θεσσαλονίκης για να βρεθεί προσωρινή έδρα για τα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο νέος ισχυρός άνδρας του «Γηραιού» είχε δηλώσει ότι έχει ήδη μιλήσει με ανθρώπους του Άρη, προκειμένου να φιλοξενηθεί για κάποιο διάστημα ο Ηρακλής στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Όλοι στην πόλη γνωρίζουμε ότι το κρατικό στάδιο Καυτατζόγλειο δε λειτουργεί τα τελευταία δυο χρόνια. Δίκη μας εκτίμηση είναι ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος ακόμη για να αφήσουν τον Ηρακλή να αγωνιστεί στην πραγματική έδρα του κι έτσι η ομάδα μας στην πιο κρίσιμη περίοδο μένει άστεγη, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την ανυπολόγιστης αξίας οικονομική ζημιά που προκάλεσαν οι άνθρωποι του Καυτατζογλείου, σε μια εποχή που η ομάδα παλεύει να πετύχει την εξυγίανση της.

Ενόψει όλων αυτών ζητάμε τη συμπαράσταση των σωματείων της πόλης μας προσφέροντάς μας μια προσωρινή λύση για να μπορέσουμε να στεγάσουμε την ομάδα μας παίζοντας λίγους αγώνες στα εντός έδρας παιχνίδια μας».