Ο Ηρακλής Φούρνοι Βενέτη ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή στην ομάδα του Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου τεχνικών θεμάτων.

Θυμίζουμε ότι ο "Γηραιός" νωρίτερα μέσα στην ημέρα επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Θανάση Στάικο.

Intime

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

Ο «αρχηγός» επιστρέφει στον Ηρακλή. Ο Άκης Στολτίδης από σήμερα εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μετά από 21 χρόνια, ως σύμβουλος τεχνικών θεμάτων.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Οδυσσέα Μαυροδενδρίου και σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στον Ηρακλή. Για έντεκα χρόνια φόρεσε την φανέλα με τον Ημίθεο έχοντας 234 συμμετοχές και 33 γκολ. Για πολλά χρόνια ήταν ο εμβληματικός αρχηγός του Ηρακλή. Ακολούθησε ο Ολυμπιακός με 147 συμμετοχές και 20 τέρματα και έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κέρκυρα με 27 συμμετοχές και δυο γκολ. Στο ενεργητικό του έχει 50 συμμετοχές στο Champions League ενω ήταν και μέλος της εθνικής ομάδας.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει τεχνικό διευθυντής στον Αγροτικό Αστέρα και στην Ξάνθη, ενώ διατέλεσε και προπονητής στην Δόξα Δράμας.

Intime