Ο Ηρακλής απογοητεύει στο ξεκίνημα της φετινής Super League 2, με τον Βασίλη Αντωνιάδη να ασκεί δριμεία κριτική στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Ο άλλοτε προπονητής του «Γηραιού», μιλώντας στο Μetropolis 95,5, είπε ότι μέχρι στιγμής έχει κάνει μόνο λάθη ο νέος ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ και πως άλλο μέγεθος είναι ο Ηρακλής και άλλο ο Απόλλων Σμύρνης.

«Τον κόσμο τον θέλουμε δίπλα μας, οι καιροί είναι δύσκολοι, δεν γίνεται να έχει 30 ευρώ το εισιτήριο, εύχομαι ειλικρινά η ομάδα να βρει τον δρόμο της.

Ο Ηρακλής δεν είναι και στα καλύτερά του, υπάρχει χρόνος, αλλά δεν χρειάζεται πανικός και θα πρέπει η διοίκηση να καταλάβει πού βρίσκεται και το μέγεθος της ομάδας, γιατί ο Μονεμβασιώτης δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει πού είναι, έτσι φαίνεται από τις πράξεις. Είναι άλλο ο Απόλλων και άλλο ο Ηρακλής. Από την αρχή βλέπουμε όλο λάθη, πρέπει να αφουγκραστεί το πού βρίσκεται, οι κινήσεις δεν δείχνουν σοβαρότητα και σεβασμό στον κόσμο.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης
InTime/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Είχε όλο τον χρόνο να φτιάξει την ομάδα, πλέον πρέπει να κοιτάξει τα λάθη του και να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις. Πρέπει να υπάρχει ένας άνθρωπος που να γνωρίζει την ομάδα, να μπορεί να οργανώσει την ομάδα και όχι να παίζονται παιχνίδια μάνατζερ. Έχει τεράστιες ευθύνες ο Μονεμβασιώτης, πρέπει να καταλάβει πού είναι, υπάρχουν παλαίμαχοι που βρίσκονται μακριά από τον σύλλογο», δήλωσε ο Αντωνιάδης.

Ηρακλής - Καβάλα
InTime/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ