Facebook Pixel Ατρόμητος: Παραλίγο... ξύλο στο Περιστέρι - Χειρονομία από Παπαδόπουλο - "Καλός για... πεθερός ο Παρασχός"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-24 12:40:00

Παραλίγο... ξύλο στο Περιστέρι - Χειρονομία από Παπαδόπουλο - "Καλός για... πεθερός ο Παρασχός"!

GOALάρες by Εvaggelistis
Παραλίγο... ξύλο στο Περιστέρι - Χειρονομία από Παπαδόπουλο - "Καλός για... πεθερός ο Παρασχός"!

Ο "εμφύλιος", η τελευταία ευκαιρία με ΠΑΟ και το... ηλεκτροσόκ από Σπανό. Πολύ άσχημο το κλίμα πλέον στον Ατρόμητο και για κάποιους το παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο. Δυσφορία παικτών για τον προπονητή και προβληματισμός στη διοίκηση που δεν «βλέπει» τις μεγάλες επενδύσεις του καλοκαιριού να αποδίδουν.

Καζάνι που βράζει ο Ατρόμητος αφού έχασε κι απο τον Ιωνικό χωρίς καν να σκοράρει (0-2), με τον κόσμο να τα βάζει κατά δικαίων και αδίκων, απο τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο μέχρι παίκτες και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να ανοίγει διάλογο και να κάνει και χειρονομία στην... εξέδρα που τον έβριζε!

Ο Ατρόμητος είναι με 2 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έναν που πήρε στην πρεμιέρα στο "Καραϊσκάκης" και έναν με τον Γιώργο Παράσχο στο 1-1 με τον ΠΑΣ στο Περιστέρι. Έχει αλλάξει δυο προπονητές, έναν ταλαντούχο Ισπανό που έκανε όνομα πέρσι με τον Βόλο και έναν έμπειρο των ελληνικών πάγκων, που πέρσι πριν τα σπάσει με τον Μονεμβασιώτη τα είχε πάει (μάλλον...απρόσμενα) πολύ καλά με τον Απόλλωνα!

Ο ιδιοκτήτης Σπανός ξηλώθηκε το καλοκαίρι για δέκα μεταγραφές επιπέδου και υψηλού κόστους  (Κουλούρης, Μπεντινέλι, Σπιριντόνοβιτς, Πισάνο, Χατζηϊσαίας, Βασιλαντωνόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Κλωναρίδης, Ντένιτς) - μιλάμε για συμβόλαια απο 160 μέχρι 220 χιλιάρικα το καθένα - με ξεκάθαρο στόχο την είσοδο της ομάδας στην 6άδα των πλέι οφ και πλέον κινδυνεύει με υποβιβασμό αφού είναι ουραγός και χωρίς κανέναν σημάδι ανάκαμψης!

Το κλίμα στην ομάδα/ποδοσφαιρικό τμήμα παρά την άφιξη του έμπειρου Παράσχου στον πάγκο, που ήξερε και τα... λημέρια (βασικό επιχείρημα για την επιλογή του απο το αφεντικό), ήταν - και πριν δηλαδή την χθεσινή ήττα που προκάλεσε «εμφύλιο» και παραλίγο ... ξύλο - πολύ κακό. 

Με βασικούς παίκτες - μεγάλα ονόματα του Ατρομήτου να εκφράζουν την δυσφορία τους για τις πρακτικές, τις προπονήσεις και το ... στυλ του Παράσχου. Βετεράνο των ανεβάζουν, "κυρ Γιώργο" τον κατεβάζουν. Θεωρούν πως είναι καλός άνθρωπος αλλά δεν μπορεί να τους εμπνεύσει και να δώσει ώθηση στην ομάδα για να παίξει μπάλα με τα χαρακτηριστικά του ρόστερ που υπάρχει αλλά και να πάρει αποτελέσματα. Σύμφωνα δε με τον αστικό μύθο των αποδυτηρίων του Ατρόμητου, υπάρχει ατάκα παίκτη που κυκλοφορεί δίκην ανέκδοτου κι απο συμπαίκτες: "θα τον ήθελα για πεθερό, όχι όμως, πλέον για προπονητή"!!!

Ο Σπανός (σε συνεργασία με τον Αγγελόπουλο) το καλοκαίρι τους άλλαξε όλους και όλα στην ομάδα (προπονητές και παίκτες) χωρίς να ... τσιγκουνευτεί, βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη της νέας σεζόν. Για να βιώσει χθες ξανά και την πίκρα της αμφισβήτησης απο μερίδα του κόσμου αφού ο αντίπαλος ήταν ο Ιωνικός Νικαίας. Δηλαδή η ομάδα που έχει ταυτιστεί με την οικογένεια Σπανού (τον πατέρα του, ο οποίος ήταν κλασικά χθες στο γήπεδο και μετά την λήξη και με την εικόνα όλων όσων έγιναν, μιλούσε για "αχαριστία") αλλά και από μια περιοχή (Νίκαια) που παραδοσιακά είναι "εχθρική" με το Περιστέρι...

Την Πέμπτη με πρωτοβουλία του Σπανού μέχρι και τραπέζι έγινε στην ομάδα, για συσπείρωση των μελών της αλλά χωρίς άμεση αντίδραση/αποτέλεσμα, αν κρίνουμε τουλάχιστον απο την εικόνα και την ήττα που ακολούθησαν. Μάλιστα αυτή την φορά πήγε και ο ιδιοκτήτης και τους μίλησε, ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης και του αντιπάλου (Ιωνικός γαρ) αφού σύμφωνα με αυτά που μαθαίνουμε και στο παρελθόν, όταν είχε ξανακάνει... τραπέζι στους παίκτες, τελευταία στιγμή δεν είχε παρεβρεθεί!

Στο δια ταύτα: όλοι και όλα είναι στον... αέρα, στον Ατρόμητο. Ίσως για κάποιους μια τελευταία ευκαιρία να είναι το νοκ άουτ ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι. Έναν αντίπαλο επίσης πληγωμένο απο την νέα εκτός έδρας ήττα του, αυτή την φορά στην Τρίπολη. 

Η εσωστρέφεια πάντως απειλεί τον Ατρόμητο, που ενδεχομένως να χρειαστεί ένα... ηλεκτροσόκ για να συνέλθει αφού την ομάδα την έχει πάρει η... κάτω βόλτα για τα καλά. Ακόμη κι αν χρειαστούν να φύγουν πρόσωπα... υπεράνω υποψίας. Ο Σπανός θα αποφασίσει. Και για τον υπό δραματική αμφισβήτηση κόουτς Παράσχο και για μεγάλα συμβόλαια που "εκτίθονται" μέχρι τώρα και για κάθε πρόσωπο γενικότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαζεύει το... χαρτί στην Ελλάδα ο Μπέος - Πώληση σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Μίλησε με τον πρόεδρο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags