Facebook Pixel Μάξι Λοβέρα - Ολυμπιακός: "Μετρούν μέρες για τον Λοβέρα - Αόρατος στη Ρασίνγκ, θα παίξει στον Ολυμπιακό; - Απόφαση Μαρτίνς"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-27 12:52:00

"Μετρούν μέρες για τον Λοβέρα - Αόρατος στη Ρασίνγκ, θα παίξει στον Ολυμπιακό; - Απόφαση Μαρτίνς"!

του Γιώργου Κτενά
"Μετρούν μέρες για τον Λοβέρα - Αόρατος στη Ρασίνγκ, θα παίξει στον Ολυμπιακό; - Απόφαση Μαρτίνς"!

Πώς ήταν η σεζόν του πριν φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα; ο Αργεντινός άσος γυρίζει στου Ρέντη και το Sportdog.gr έψαξε να μάθει τι έκανε τους προηγούμενους μήνες, πόσο άλλαξε και αν... αξίζει να πάρει μία ακόμα ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μάξι Λοβέρα στην Ρασίνγκ Κλουμπ είχε δοθεί με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να επιστρέψει σε οικείο περιβάλλον και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και τώρα επιστρέφει.

Το Sportdog.gr και η στήλη boxtobox αποκάλυψε πως ο Αργεντινός άσος επιστρέφει στου Ρέντη και θα δώσει... ξανά εξετάεις για να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ.

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι θέλει να αξιολογήσει ξανά την περίπτωσή του, αν και οι πληροφορίες τού sportdog αναφέρουν ότι ο 22χρονος άσος μάλλον δεν τα κατάφερε καλά στον δανεισμό του.

 

Επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Φράγκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη χώρα του τανγκό, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για την παρουσία του στη Ρασίνγκ.

 

"Η Ράσινγκ μετράει μέρες για να ξεφορτωθεί τον Λοβέρα, θεωρώ ότι είναι πολύ αστείο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Όταν είχε έρθει την πρώτη φορά, ως το πρότζεκτ τής Ροζάριο που τον είχαν πουλήσει και ήταν η ευκαιρία του (τον έδωσαν για να πάρουν χρήματα, άλλα έπαιζε βασικός, ήταν φορμαρισμένος κ.λπ.), δεν είχε βρει χρόνο και χώρο στον Ολυμπιακό. Θα το κάνει τώρα;", αναρωτήθηκε στην αρχική του τοποθέτηση, μέσω του sportdog, ο Γ. Φράγκος.

 

Τι σεζόν έκανε φέτος;

 

"Ξεκάθαρα προέρχεται από κακή σεζόν για την ομάδα του αλλά και από κακή σεζόν για τον ίδιο. Ο Λοβέρα ήταν από τους παίκτες που ήταν αόρατοι, δεν φάνηκε φέτος αφού έτσι κι αλλιώς έπαιξε λίγο".

 

Δηλαδή θεωρείς ότι δεν μπορεί να βρει θέση στον Ολυμπιακό;

 

"Αν τυχόν υπάρχει τέτοια ανάγκη, για να καλύψει κάποια θέση, τι να πω. Αλλά δεν ξέρω πώς είναι και η ψυχολογία του, η καριέρα του, έχει πάρει την κατιούσα σε σχέση με αυτό που είδαμε την πρώτη φορά του στην Ελλάδα.

 

Είναι γεγονός, πάντως, ότι δεν πήρε ευκαιρίες στην πρώτη θητεία στον Ολυμπιακό.

 

"Βέβαια, δεν πήρε ευκαιρία στον Ολυμπιακό, γιατί το να παίζεις στο Κύπελλο με ομαδες κατώτερου επιπέδου που δεν έχουν να χάσουν τίποτα και, άρα, ο Ολυμπιακός έχει το άγχος της υποχρεωτικής νίκης, ή να μπαίνεις στο 80΄ σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, δεν είναι ευκαιρία. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει νόημα να επιστρέψει, θεωρώ ότι δεν έχει καν αγωνιστικό ρυθμό έτσι όπως ήταν η θητεία του στην Ρασίνγκ".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξενερωμένος ο Ονιεκούρου, δεν δίνει 5 εκατ. η Μπεσίκτας" - Έρχεται τζάμπα εξτρέμ στον Ολυμπιακό!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags