Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Φελίπε Σοάρες: Αυτό είναι το πλάνο Λουτσέσκου για Σοάρες - Έτσι θα γίνει ηγέτης του ΠΑΟΚ - "Καμπάνα" σε Βαρέλα
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-03 18:55:00

Αυτό είναι το πλάνο Λουτσέσκου για Σοάρες - Έτσι θα γίνει ηγέτης του ΠΑΟΚ - "Καμπάνα" σε Βαρέλα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτό είναι το πλάνο Λουτσέσκου για Σοάρες - Έτσι θα γίνει ηγέτης του ΠΑΟΚ - "Καμπάνα" σε Βαρέλα

Η ανατροπή με Τσόλακ και γιατί υπάρχει "θέμα" με τον νεαρό Πορτογάλο. Παρότι είναι φανερά ανέτοιμος κι ακόμα θέλει χρόνο για να πάρει φανέλα βασικού, ο Ρουμάνος προπονητής τον έβαλε στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο λόγος που έμειναν εκτός πρωτοκλασάτα ονόματα και το σχέδιο του κόουτς!

ΠΑΟΚ - Φελίπε Σοάρες: Ως εκλεκτός του Μπότο ήρθε στον Δικέφαλο ο 22χρονος διεθνής Πορτογάλος άσος, κίνηση που δείχνει τον τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα μέσα στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους. 

Γιατί το νέο στέλεχος της ΠΑΕ έχει έρθει σε συνεννόηση με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου και θέλουν να πέσει κατακόρυφα ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας. Αλλά και, παράλληλα, να αποκτηθούν παίκτες που έχουν τα φόντα για να κάνουν πρωταθλητισμό με συνέπεια.

Παρόλα αυτά με βάση όσα μαθαίνουμε από τη Θεσσαλονίκη ο Σοάρες χρειάζεται πολλή δουλειά για να βρεθεί στην κατάσταση που τον θέλει ο Λουτσέσκου, πριν του δώσει τη φανέλα του βασικού. Προφανώς, βέβαια, αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν απέκτησε τον Φελίπε Σοάρες για να του φέρει βαθμούς και να πάρει παιχνίδια άμεσα, αλλά για να στήσει (και) πάνω του όλα τα επόμενα χρόνια, το σύνολο που θέλει να δημιουργήσει.

Ενδεικτικό είναι ότι, για να του τονώσει την ψυχολογία αλλά και για να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο μπορεί την επιθυμία του για διάκριση, ο Λουτσέσκου του έδωσε θέση στην ευρωπαϊκή λίστα. 

Με την ευκαιρία, στην ευρωπαϊκή λίστα μπήκε και ο Ίνγκασον (εκεί είναι η θέση του από τη στιγμή που είναι υγιής) αλλά και ο Τσόλακ που έμεινε και υπολογίζεται κανονικά. Γιατί στη λίστα δεν βρέθηκε ο Βαρέλα, ο Σάστρε ή ακόμα-ακόμα και ο Εσίτι; Γιατί υπάρχουν μόνο 17 θέσεις ξένων στη λίστα και ο Λουτσέσκου επέλεξε με βάση αυτούς που θα του είναι περισσότερο χρήσιμοι...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει τον ΠΑΟΚ πάνω του ο Τσιγγάρας - Άφωνοι με Βιεϊρίνια - Ανεπίτρεπτο για ομάδα του Λουτσέσκου


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags