Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής στη Super League και τόνισε πως δεν έγινε κάποιο μεγάλο λάθος, λόγω και της βοήθειας από το VAR.

Αρχικά, για το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου, σχολιάζοντας στην ΕΡΤ και την «Αθλητική Κυριακή» χαρακτήρισε σωστό το πέναλτι στον Αλεξανδρόπουλου (από το οποίο έγινε το 1-0), ωστόσο σημείωσε πως παρότι ο διαιτητής είχε καλή θέση, χρειάστηκε το VAR να τον φωνάξει για να το δει.

Από εκεί και πέρα, για το σπρώξιμο στον Βράνιες στο οποίο ζήτησε πέναλτι ο παίκτης της ΑΕΚ με το σκορ στο 1-0, χαρακτήρισε σωστή την απόφαση και συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει παράβαση, ενώ γενικά ανέφερε πως ήταν μία καλή διαιτησία.

Δείτε τις φάσεις της αναμέτρησης:
 

 
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-0 |HIGHLIGHTS|" itemprop="name" />

Συνεχίζοντας με το παιχνίδι του Ολυμπιακού (2-0), σχολίασε πως σωστά ακυρώθηκε το πρώτο γκολ του Γιουσέφ Αλ Αραμπί, καθώς έκανε κοντρόλ με το χέρι, ενώ για το δεύτερο τέρμα του Μαροκινού που δεν μέτρησε, δικαίωσε πάλι το VAR και τον διαιτητή αφού έκανε πάσα με το χέρι ο Μασούρας. Μάλιστα, ανέφερε με νόμηα πως «το VAR κάνει θαύματα»!

Τέλος, για την κόκκινη στο 70’, τόνισε πως ο Μασούρας ήταν σε προφανή θέση για γκολ και ότι ο Γιαννούλης του ΟΦΗ τον ανέτρεψε και ήταν σωστή η απόφαση του διαιτητή.

Όσον αφορά το 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό στην Τούμπα, σημείωσε πως και σε αυτό το ματς δεν έγιναν λάθη. Σχολίασε χαρακτηριστικά πως στο 1ο λεπτό, για το πέναλτι που ζήτησε Δικέφαλος, δεν υπάρχει παράβαση, καθώς παρότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού, αυτό ήταν σε φυσική θέση.

Για το πέναλτι των «ασπρόμαυρων» πρόσθεσε πως ο παίκτης του Ιωνικού πήγε απρόσεκτα, βρήκε τον όταν ο Μιχάι πήγε να κάνει το σουτ και υπάρχει παράβαση, άρα ήταν και σωστή απόφαση.

Δείτε την ανάλυσή του: