Παναθηναϊκός: Δεν προκύπτει θέμα για μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού την δεδομένη χρονική στιγμή από Ρωσία ή Ουκρανία, παρότι γίνεται ένα «τσεκάρισμα», όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Για τις μεταγραφές πρέπει να πω πως δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό και πως το ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει σε Ρωσία και Ουκρανία δεν λέει κάτι. Με τις θέσεις του σέντερ φορ και του εξτρέμ πάντως να αποτελούν εκείνες που θα υπάρξει ενίσχυση το καλοκαίρι. Τώρα, αν προκύψει κάτι και γίνει άμεσα κίνηση, θα το δούμε. Μέχρι τότε, εγώ δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία ονοματολογίας. Αυτή την στιγμή πάντως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και είναι πολύ δύσκολο», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολη η συμμετοχή του Βέλεθ κόντρα στον Άρη, ενώ και ο Γκατσίνοβιτς δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει, ενώ ο Αϊτόρ πιθανότατα θα είναι έτοιμος, όπως και ο Ιωαννίδης.

Τέλος, ο Νικολογιάννης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει επιστροφή το ματς με τον Άρη για τον Παναθηναϊκό, που πρέπει να κερδίσει ή τουλάχιστον στην χειρότερη των περιπτώσεων να μην το χάσει, γιατί αλλιώς θα κάνουμε άλλη κουβέντα μετά.

Ακούστε εδώ το ηχητικό: