Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτη κίνηση στον ΠΑΟΚ - Πάει για... κλοπή και αντί να πληρώσει 1,5 μύριο παίρνει παίκτη τσάμπα
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-21 17:25:00

Απίστευτη κίνηση στον ΠΑΟΚ - Πάει για... κλοπή και αντί να πληρώσει 1,5 μύριο παίρνει παίκτη τσάμπα

Sportdog Team
Απίστευτη κίνηση στον ΠΑΟΚ - Πάει για... κλοπή και αντί να πληρώσει 1,5 μύριο παίρνει παίκτη τσάμπα

Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ απέκτησε δανεικό από τη Ντιναμό Κιέβου τον Σίντκλεϊ.

ΠΑΟΚ: Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ απέκτησε δανεικό από τη Ντιναμό Κιέβου τον Σίντκλεϊ.

Στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει ρήτρα αγοράς ύψους 1,4 εκατ. ευρώ, την οποία αν θέλουν οι ασπρόμαυροι μπορούν να την ενεργοποιήσουν και να πάρουν τα δικαιώματα του παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου με την ουκρανική ομάδα είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023. Ή μήπως δεν θα χρειαστεί; Το SFINA.GR αποκαλύπτει…

Λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία, έχει ανοίξει ένα μονοπάτι αποχώρησης ποδοσφαιριστών από ομάδες της συγκεκριμένης χώρας. Και προφανώς ο Σίντκλεϊ δε μένει αδιάφορος. Όπως άλλωστε έχει εκμυστηρευτεί σε συμπαίκτες του δε θέλει να επιστρέψει στην Ουκρανία για να παίξει, διότι όπως είναι λογικό φοβάται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για λόγους ανωτέρας βίας ο Βραζιλιάνος παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος. Χρειάζεται βέβαια μία διαδικασία μέσω της UEFA και της FIFA, αλλά είναι εφικτό και πολύ πιθανό ο Σίντκλεϊ να κάνει αυτή την κίνηση. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ο ΠΑΟΚ μπορεί να διαπραγματευτεί μαζί του για ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι ή από τώρα κιόλας ακόμη.

Ο Σίντκλεϊ έχει μιλήσει ήδη με τον δικηγόρο και τον ατζέντη του για το θέμα αυτό και ψάχνουν να βρουν τον τρόπο της κατάθεσης αίτησης λύσης συμβολαίου σε βάρος της Ντιναμό Κιέβου, η οποία λόγω πολέμου, δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Πηγή: Sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags