Ο Κώστας Σαμοθράκης, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, μιλάει στον αέρα του OverFM για τα λάθη της ομάδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» την τρέχουσα σεζόν.

Αρχικά, μίλησε για το κέντρο της άμυνας. Ο Ολυμπιακός δέχεται πάλι ένα «φθηνό» γκολ. Έχει πρόβλημα στα μετόπισθεν είτε παίζει ο Σισέ είτε όχι. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ιδιαίτερα το 2022, η ομάδα του Μαρτίνς έχει δεχθεί πολλά γκολ από λάθος αντιμετώπιση των κεντρικών αμυντικών (λάθη στα μαρκαρίσματα).

Στην συνέχεια, στάθηκε στο μεγαλύτερο πρόβλημα των πρωταθλητών, το οποίο είναι η δημιουργία. Η μπάλα δεν μπορεί να φτάσει στην περιοχή. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ελ Αραμπί απομακρύνεται από τον χώρο δράσης του. Έτσι ώστε να φτιάξει εκείνος το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός θέλει 3 νίκες στο «Καραϊσκάκη». Δεν ανησυχούν για την βαθμολογία στην ομάδα, αλλά για την απόδοση που έχει στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, ο Κώστας Σαμοθράκης, ότι οι Μάριος Βρουσάι και Γιώργος Μασούρας, βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό, για αυτό δεν θα αγωνιστούν στα φιλικά που θα δώσει η Εθνική τις επόμενες ημέρες.